Látványerotika

N. nyúlánk, kecses, izgalmas alakú lány, húszon inkább innen.
A lakás, ahol fogad tiszta és új. Látszik, hogy nem lakik itt. A hely túl steril, nincs személyes tárgy, se kép a falon, vagy ruha a fogason. Bútor is alig. A masszázs-szobában nagy, párna nélküli matrac a földön, körötte krémes flakonok, papírtörülköző guriga, az egyik falon tolóajtós tükör. A hangulat egy kis lámpával, egy redőnnyel és a hi-fi-vel szabályozható. Ez a minimál dizájn most árt, mert rideg tőle a hely.

Mire a zuhanyozásból visszajövök, N. már meztelen. Így látszik igazán, hogy bőre fényes, feszes, s ahogy ezt viseli, az olyan természetes. A teste remekmű, mágnesez a hatás, makacs a delej és a vértolulás. A matrac oldalán vigyázzban áll, mint Chaplin a „Modern idők”-ben a futószalagnál. A szex is mehet? – kérdezi hirtelen. Arcán mosoly, de a szemében semmi várakozás. Megijedek, miközben sorolja az opciókat. Igaz, kapható lennék rá, a testem igent mondana, de a kezében a flakon olyan, mint egy programkapcsoló. Csak egy gombnyomás, igény szerint, extrákkal. A szex számára nem repülés, hanem csak köpülés. Képmutató módon letagadom ezt a vágyam, s csak masszázst kérek, kézi extrával.

Mellém térdel és gépies kenegetésbe kezd a hátamon. Ujjai finomak, ismerős pályákat járnak be az izmok-inak rengetegében. Közben egy gyermekkori emléket idéz föl, amikor a nagymamája kertjében egy törött szárnyú verebet gyógyítgatott. Azt érzem, hogy sokkal mélyebben éli át ezt az élményt, mint a testemen történő ügyködését. Munkadarab vagyok csak, akit egy betanított munkás munkál meg épp. Se Ő, se én nem jövünk transzba ettől. Csak a zene… A hi-fi-n, mint megtudom, most épp trance zene szól. (wikipedia: a trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj, melynek eredete leginkább az acid-re és a techno-ra vezethető vissza.)

Elmeséli, hogy közel két éve – két hónap betanulási idő után – kezdett el dolgozni. Azt mondja, hogy élvezi, amit csinál, de a testbeszéde ellentmond ennek. Mikor a combjaimon nyomul, már izgatottam várom, hogy be-becsússzon ide-oda néhány véletlennek tűnő ujjbegy-szánka, de hiába. Messze ül tőlem, és mintha vigyázna, hogy a kezein kívül mással ne érjen hozzám. (Ez a lány nem ismeri a masszázs misztériumát, az intim érintés szerepét.) Fordulás után felkönyökölök, hogy legalább a látványa izgasson. A mögötte lévő tükörben nézem hátát, homokóra alakját, miközben hónapos-retek sarkain ül. A tompa fényű gerincgyöngysor a derekánál hars húshalmok között tűnik el, talpára lapuló feneke alatt csak a lábujj-csipkék látszanak. Előttem köldök-ékszeres hasa fénylik, combjain pihék, csupasz ölében húsbáb. Látványerotika. Érzelem- és érzékiségmentes comb- és sípcsontkrémezésbe kezd, akkurátusan kikerülve az erogén zónákat. Ezután feltérdel, látom, a csúszkához készülődik. Már majdnem nekifog, mikor rájön, hogy saját maga krémezése kimaradt a technológiai folyamatból. Ekkor jön – mint utólag konstatálom – a nap legszebb és legerotikusabb élménye, hiszen elkezdi a krémes tenyerével símogatni magát. Azt csinálja, amit – ha lett volna merszem-, én csináltam volna vele. (Néhány hónap múlva, hasonló helyzetben megkértem egy másik hölgyet, hadd kenjem be én a testét. Több lett belől, mint kenegetés, de ezt majd máskor mesélem el…) Meg is látszik rögtön rajtam ez, csúcsra török, amikor a testemre hajol és rám ereszti magát. Fantasztikus formájú, ruganyos melleivel ér hozzám, én közéjük feszülök. Bimbó bimm-bamm. Nem bírom ki, hogy ne érintsem, hiszen kicsattanó teste itt hullámzik az orrom előtt. Közelebb húznám, de ellenáll, így hamut szórok a felparázsló érzékiségre. Mintha számolná, hogy hányszor kell még mell- kőröznie. Abba is hagyja kis idő múlva és a derekamnál leül. A radiátoron előmelegített krémet nyom markaiba és úgy kezd életre kelteni. Amint a dédelgetett megneszeli, hogy mégiscsak egy nála több évtizeddel fiatalabb hordozza tenyerén, eszeveszett növekedésbe kezd, és acélos vágtát vág ki. N. arcáról semmit nem lehet leolvasni, fel sem néz, ügyködve bámulja a megvadult húsdarabot. Néha kezet vált ugyan, de ezen kívül csak a jól ismert mozdulatok térformái. Oldalra nézek, még 10 perc van a bruttó 1 órából, de nincs mit tenni, el kell menni. Elég sovány, gyenge eredménnyel, de abszolválom a feladatot.

Az összbenyomás letaglózó. Igyekezetet nem érzékeltem, letudni való feladatot igen. A masszázsélmény egy kilövés fiziológiai folyamatából szükségszerűen bekövetkező kéjélménnyel egyenértékű, ami egy 10-es skálán csak 2-es (ez is csak a live miatt!). Csak azoknak ajánlom, akiknek megér a – kétségkívül nagyszerű testű – fiatal nő látványa egy szerény, de sértő összeget.

Nastyfiú

 English
Hívás
Útvonal