Milyen masszőrt keres?

-masszázs másképpen

masszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?Az erotikus masszázs is masszázs!
feltéve, ha jól csinálják!

Számtalanszor hallunk masszőröket az erotikus masszázsról lekicsinylőleg, netán ellenségesen beszélni, mondván hogy aki megérinti a vendége genitáliáit, az tulajdonképpen nem is méltó arra, hogy masszőrnek hívassa magát.

EZ TÉVEDÉS!
Nem is kicsi, hanem inkább nagyon nagy tévedés!

Nyugodtan leszögezhetjük, hogy az a gyógymasszőr, aki tud valamit a saját szakmájában és sorban állnak nála a vendégek, az nem foglalkozik azzal, hogy mások mit csinálnak masszázs címén. Ha meg netán mégis, akkor nem traktálja ezzel a klienseket, akik hátfájás vagy hasonló problémákkal fordultak hozzá.

 

Erotikus masszázst hirdetnek

 1. szakképzett masszőrök
  akik megtanulták a szakmát, hallottak az anatómiáról és a tudásukat kiegészítették egy másik területtel, amit ugyanúgy meg kell tanulni - és akik vették a fáradságot és ismerik az érzékiség ösvényeit, azok bizony kiváló erotikus masszázsra képesek. Ugyanide tartoznak azok a szakemberek, akik egy svédmasszázs után 3 perc alatt lerendezik az ágaskodó szervet.

   
 2. botcsinálta masszőrök
  akik elvégeztek egy egy vagy két hétvégés méregdrága tanfolyamot, amiről kaptak egy "oklevelet", vagy esetleg a kolleganőjük egy óra alatt "kiképezte" őket, mit hogyan kell csinálni. Van köztük olyan, aki tegnap még bébicsősz vagy mosogató volt Londonban és holnap hr-es lesz egy multinál, de olyan is, aki az anatómiáról mit sem tud, de az erotika világában nagyon otthon van és még masszírozni is megtanul majd valamikor.

   
 3. ál-masszőrök
  ha felhívunk egy szolgáltatót és az ajánlat eleje masszázs, a vége pedig az aktus, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az erotikus masszázs csak ürügy, valójában szexuális szolgáltatást kínálnak nekünk. Távol álljon ettől az oldaltól, hogy bárkiről is sommás ítéletet mondjon, vagy címkézzen, de tessék mondani: az a hölgy, aki már a telefonban felajánlja a punciját, az vajon milyen masszázst csinál?
  Vagy egyáltalán: fog-e masszírozni?
  A választ rábízzuk a kedves olvasóra!


   

 

 

*********************************

 

 

Mi a fene az a szexmasszázs?


Ezzel a sokat emlegetett kifejezéssel nem nagyon tudunk mit kezdeni.
Maximálisan egyetértünk a következő írással:

 


A jónimasszázs azt jelenti: masszírozzák a jónit, vagyis a női nemi szervet, kevésbé elegáns nevén a pinát.
A lingam masszázs azt jelenti: masszírozzák a lingamot, vagyis a péniszt, a fütyköst, a bájdorongot, a faszt.
A nyakmasszázs azt jelenti: masszírozzák a nyakat.
A talpmasszázs azt jelenti: masszírozzák a talpamat.
A szexmasszázs azt jelentené, hogy masszírozzák a szexet?

Hülyeség!

Vagy szex, vagy masszázs!!!

Olyan hogy szexmasszázs, NEM LÉTEZIK!!!!

Igaz a szex kifejezés még azonos kultúrák különböző köreiben is eltérő értelmezéssel bír.
Elméleti szakemberek szerint már az is szex, ha egy masszőr keze megközelíti a kuncsaftja ágyékát, netán megmasszírozza a fenekét.
A masszázs világában csak a szeretkezés számít szexnek, szexelésnek, egészen pontosan az, amikor a nemi szervek összeérnek, egymásba csusszannak.
Jobb helyekről az ily módon szexelő (baszó) hölgyeket azonnal eltávolítják, mondván hogy itt nem lesz kupleráj.
Rosszabb helyeken a masszázs csak álca, valójában sima prostitúció (pénzért dugás) folyik.
Az elméleti szakemberek indulatait megértem, tiszteletben tartom és vitázni sem szeretnék velük a vesszőparipájukról, miszerint minden prostitúció, ami színesebb az ő silány önkielégítésüknél.

Azzal sincs gond, hogy a NF, a natúr francia, a szájjal történő kielégítés, magyarán amikor a hölgy leszopja a vendégét, az orális közösülés, orális szex, tehát szex.
Tényleg az.
Mégis, teljesen irreleváns, hogy ezt ki minek tartja és csak a ráérő elméleti szakemberek lovagolnak azon, hogy ki a kurva, a prostituált és mi a prostitúció.

Erotikus masszázs
Kell ezt definiálni?
Érdekel valakit, hogy az erotikus masszázs egészen pontosan mit jelent?

Erotikus masszázs az is, amikor egy nem szakképzett hölgy a két óra alatt megszerzett tudományát bedobva masszázsnak látszó tevékenységet folytat, ami egy kis huncutkodásban folytatódik és a vendég elélvezésébe torkollik,
erotikus masszázs az is, amikor egy szakképzett masszőr egy teljesen szakszerű masszázs után lekezeli az izgalmi állapotba jutott genitáliákat és ugyanilyen
erotikus masszázsnak hívják az igazi erotikus masszázst, ami másfél óra káprázatos játék az érzékekkel.

A farokverés 1-2-3 percig tart.
Az igazi erotikus masszázs tovább mint egy óra.
A játék elején a masszőz felderíti a vendége testét, kitapasztalja az érzékeny pontjait és a kezével megkérdi a testet, melyik testtájék milyen érintést szeret?
A test, a kemény mellbimbó, a libabőrös comb, a lüktetően meredező  alkatrész pedig igazabb válasz, mintha alaposan átbeszélnék a dolgot.

Olykor a vendég saját maga sincs tisztában a saját testével, a saját erogén zónáival és egy jó erotikus masszázs során új élményekkel gazdagodhat.
Nem árt, ha jelen van a partnere.

Itt olvasható egy vallomás, ami szerint átrendezett egy házasságot egy alkalom, amikor a feleség végignézte, mit művel a szakértő kéz a férj testével. Meg valamikor régen én is megírtam egy születésnapi ajándékba kapott erotikus masszázs történetét, amit a párom is végigélvezett.

Az erotikus masszázs képes karbantartani a rozzant korú kéjencek potenciáját, az erotikus masszázs segíthet a korai magömlésben szenvedő ifjakon, az erotikus masszázs feldobhat egy lassan unalomba forduló párkapcsolatot.
Húsz éve jártam egy vietnámi hölgynél.
Itt Budapesten.
Rendkívül érdekes programban volt részem.
Azt mondta: náluk a szieszta elején megy a férfi masszázsra, ahol "felmasszírozzák", aztán hazamegy és otthon "teljesít".
Az ő masszázsa nem kielégítésbe torkollott.
Nem is hiányzott.
Viszont valahogy nagyon kanos lettem nála és siettem haza az asszonyhoz.
Akkor még nős voltam.
A feleségemnek akkor is épp fájt a feje.
Hogy mi lett az ágaskodóra felmasszírozott érzéseimmel, azt nem árulom el, tessék fantáziálni.
Az igazán jó erotikus masszázs szolgáltatást nyújtó masszőz ritka kincs.

Éljenek ők!

RoK


 

 

 

 

 

 

érdekes lehet még:

Milyen a jó erotikus masszázs?

Ezért járunk erotikus masszázsra!

Érzéki masszázs szolgáltatók szaknévsora