Milyen a jó erotikus masszázs

Mi az erotikus masszázs (és mi nem?)

Nagyon sokan hirdetnek erotikus masszázst, ám egyáltalán nem ritka az olyan eset, amikor valaki igénybe veszi a szolgáltatást és a végén úgy érzi, hogy amit kapott, az sem nem erotikus, sem nem masszázs.

Mi az hogy masszázs?

A masszázs alapesetben egy olyan tevékenység, amikor valaki a kezével megérinti egy másik ember testét. Ez így nem sokban különbözik a simogatástól, a taperolástól vagy a kapaszkodástól, ám az aki masszázs szolgáltatást nyújt, az nagyjából tisztában van az előtte kitárulkozó test felépítésével, azaz van egy bizonyos anatómiai alapműveltsége. Az anatómiára felépül egy tudomány, a masszázs tudománya, amitől a hozzáértő tudja, hogy melyik testrészhez hogyan kell hozzáérni, milyen erővel és milyen irányban kell masszírozni ahhoz, hogy ne ártson, hanem inkább használjon.

Mi az hogy erotika?

Erósz görög istenség volt, a szerelem istene, az ő nevéből származik az erotika, ami a tudósok szerint a szexualitás magasfokú, művészi megjelenése.

Mi az erotikus masszázs?

Ha a két fenti fogalom összeadódik, az egy olyan szakszerű masszázs tevékenységet feltételez, ami nagyon jól ismeri az erogén zónákat, az első szakaszban felméri a kliens testét, hogy mi esik jól senki és mi nem, merre vannak az ő erogén zónái és merre nincsenek, majd következik egy művészi muzsikálás az érzékek hangjain, ami a végén – ha szükséges – az ügyes és beleérző mozdulatok végén lelohasztja a közben felébredt vágyakat.

Milyen a jó erotikus masszázs?

Az számít jó erotikus masszázsnak, amikor

* a masszázs szolgáltató hirdetése eleve érzéki vagy erotikus masszázs környezetben jelenik meg, tehát amikor egy szakszerű egészségügyi masszázs végén váratlan/kéretlen ajánlatot kapunk a boldog befejezésre, az nem az!
* a masszőz érti a dolgát, tehát valóban tud masszírozni és pontosan tudja, mitől döglik a légy, azaz remekül bánik a reá bízott testtel
* értő módon felderíti a reá bízott testet
* a masszázs időtartamát az érzékekkel való játékkal tölti

Milyen a rossz erotikus masszázs – és mi nem is az?

A rossz erotikus masszázs jellemzően

* egy egészségügyinek indult masszázs közben elkezdett alkudozás, “ha fizetsz még ennyit, akkor kielégítelek”
* egy teljesen szakszerűtlen kenceficélést követő farokverés
* egy szakszerű svédmasszázst követő brokicibálás
* a szolgáltató egyéb testtájékainak bevonása a játékba – azaz ha erotikus masszázsra mennél és és már a telefonban felajánlják az aktust, akkor ott jó masszázst biztosan nem fogsz kapni, ilyesmit sokkal inkább!

Hol találunk hozzáértő erotikus masszőzöket?

Ennek az oldalnak az erotikus masszázs hivatalos weboldalán.

érdekes lehet még:
Ezért járunk erotikus masszázsra

Az erotikus masszázs is masszázs!

Mi a fene az a szexmasszázs?

English
Hívás
Útvonal