Milyen masszőrt keres?

-masszázs másképpen

masszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?Mi az erotikus masszázs (és mi nem?)

Nagyon sokan hirdetnek erotikus masszázst, ám egyáltalán nem ritka az olyan eset, amikor valaki igénybe veszi a szolgáltatást és a végén úgy érzi, hogy amit kapott, az sem nem erotikus, sem nem masszázs.

 

Mi az hogy masszázs?

A masszázs alapesetben egy olyan tevékenység, amikor valaki a kezével megérinti egy másik ember testét. Ez így nem sokban különbözik a simogatástól, a taperolástól vagy a kapaszkodástól, ám az aki masszázs szolgáltatást nyújt, az nagyjából tisztában van az előtte kitárulkozó test felépítésével, azaz van egy bizonyos anatómiai alapműveltsége. Az anatómiára felépül egy tudomány, a masszázs tudománya, amitől a hozzáértő tudja, hogy melyik testrészhez hogyan kell hozzáérni, milyen erővel és milyen irányban kell masszírozni ahhoz, hogy ne ártson, hanem inkább használjon.

 

Mi az hogy erotika?

Erószgörög istenség volt, a szerelem istene, az ő nevéből származik az erotika, ami a tudósok szerint a szexualitás magasfokú, művészi megjelenése.

 

Mi az erotikus masszázs?

Ha a két fenti fogalom összeadódik, az egy olyan szakszerű masszázs tevékenységet feltételez, ami nagyon jól ismeri az erogén zónákat, az első szakaszban felméri a kliens testét, hogy mi esik jól senki és mi nem, merre vannak az ő erogén zónái és merre nincsenek, majd következik egy művészi muzsikálás az érzékek hangjain, ami a végén - ha szükséges - az ügyes és beleérző mozdulatok végén lelohasztja a közben felébredt vágyakat.

 

Milyen a jó erotikus masszázs?

Az számít jó erotikus masszázsnak, amikor

  • * a masszázs szolgáltató hirdetése eleve érzéki vagy erotikus masszázs környezetben jelenik meg, tehát amikor egy szakszerű egészségügyi masszázs végén váratlan/kéretlen ajánlatot kapunk a boldog befejezésre, az nem az!
  • * a masszőz érti a dolgát, tehát valóban tud masszírozni és pontosan tudja, mitől döglik a légy, azaz remekül bánik a reá bízott testtel
  • * értő módon felderíti a reá bízott testet
  • * a masszázs időtartamát az érzékekkel való játékkal tölti

 

Milyen a rossz erotikus masszázs - és mi nem is az?

A rossz erotikus masszázs jellemzően

  • * egy egészségügyinek indult masszázs közben elkezdett alkudozás, "ha fizetsz még ennyit, akkor kielégítelek"
  • * egy teljesen szakszerűtlen kenceficélést követő farokverés
  • * egy szakszerű svédmasszázst követő brokicibálás
  • * a szolgáltató egyéb testtájékainak bevonása a játékba - azaz ha erotikus masszázsra mennél és és már a telefonban felajánlják az aktust, akkor ott jó masszázst biztosan nem fogsz kapni, ilyesmit sokkal inkább!

 

 

 

 

Hol találunk hozzáértő erotikus masszőzöket?

Ennek az oldalnak a főoldalán  vagy az érzéki masszázs hivatalos weboldalán.

 

 

érdekes lehet még:
Ezért járunk erotikus masszázsra

Az erotikus masszázs is masszázs!

Mi a fene az a szexmasszázs?