Milyen masszőrt keres?

-

Vivien

Budapest, XI. kerület

+3620-272-3140
Elérhető vagyok:

10-19

10-19

10-19

10-19

10-19

Kedves Urak,ha egy igazán kedves,szeretni való, az életet,és élvezeteket igazán kedvelő Titeket elbűvölő lány társaságára vágytok nálam jó helyen jártok!:)
 
A masszázs világába ugyan nem rég csöppentem bele,de azon vagyok,hogy mihamarabb teljesen elsajátítsam ennek a szép szakmának minden rejtelmét,de a kényeztetésben nagyon is otthonosan mozgok:) 
 
A velem töltött időben csak Rátok figyelek,lesem minden kívánságotokat,pajkos huncutságaimmal,és két finom kezeimmel elvarázsollak titeket,felkorbácsolom érzékeiteket,hogy aztán a mennyország kapujában kössetek ki:) 
Igényes,diszkrét környezetben fogadlak,nem szalon,minden adott a kényelmes,érzéki ,kellemes kikapcsolódáshoz. 
A KÉPEIM FEDIK A VALÓSÁGOT!,nem fog csalódás érni benneteket semmilyen tekintetben,és a legnagyobb igyekezettel arra törekszem,hogy nagyon kellemes emlékekkel távozzatok tőlem! 
Kérlek Titeket,hogy látogatási szándékotokat legalább 1-2 órával előre jelezzétek nekem,mert nem tudok mindenkit azonnal fogadni,és így még jobban feltudok készülni a fogadásotokra. 
 
Csak ápolt,kulturált,nem erőszakos vendégeket áll módomban fogadni,aki ennek nem tud eleget tenni annak kénytelen leszek búcsút mondani. 
AKTUST,SZEXET NEM VÁLLALOK,ILYEN KÉRÉSSEL NE HOZZÁM FORDULJATOK,AZON KÍVÜL MINDEN MÁS FINOMSÁG ADOTT AMIRE CSAK VÁGYTOK! 
Rejtett számot nem veszek fel a visszaélések miatt sem,ezeket kérlek tartsátok tiszteletben. 
A ház kamerarendszerrel,és biztonsági szolgálattal van ellátva,de ez csak a védelmemre szolgál,és természetesen semmilyen módon nem élek vissza vele. 
Megértéseteket előre is köszönöm!:) 
 
Várlak Titeket sok szeretettel,és annál több bujasággal:) 
 
Csók Vivi:)

 

ŐKET IS NÉZZE MEG