Milyen masszőrt keres?

-

Véres csúszkás masszázs

2018-05-18

Még csak három, egészen jóra értékelt, boldog végű akción voltam túl, friss lelkesedéssel és gerjedelemmel emlékeztem rájuk, és vágytam egy újra. Nem mai a történet ez, több mint 2 éve esett meg velem, még az erotikus masszázzsal való ismerkedésem kezdeti szakaszában.
Hideg január eleje volt, csöndes, szilveszter utáni, masszőz-ínséges délelőtt, amikor egy lemondott találkozó miatt bosszankodtam épp.

Sajnos a helyzet úgy hozta, hogy nem tudtam a netet elérni, ezért, eléggé felajzva, egy napilap erotikus masszázs hirdetési rovatában kerestem megoldást.
Ma már nem tenném, de akkor a képek, majd a telefonban hallott hang alapján kezdtem válogatni, és negyedik próbálkozásra a hölgy hangját is elfogadhatónak találtam. Árban, programban megegyeztünk, másfél óra múlva csöngettem a ház kapuján.
A környék adhatott volna okot egy kis gyanakvásra (ma már egyértelműen adna), de akkor még - mint említettem - tapasztalatlanul, és a természetemtől amúgy sem túl távol álló naivitással kezeltem a dolgot.

A körfolyosós ház eléggé lepukkant volt, ami kicsit lohasztott a lelkesedésemen, de ez, a lakásba lépve, visszaugrott ez előző szintre, mert kifejezetten hangulatos, buja barlangba érkeztem. Meglepetésem csak fokozódott, amikor a hirdetésben látott szőkeség helyett egy fekete hajú - első, majd második ránézésre is - tinédzser fogadott. Akkor még nem tudtam, hogy egy lakásban többen is dolgozhatnak, ezért azt hittem, hogy ő a masszőz lánya.
Mindketten zavarban voltunk.
Én azért, mert rögtön az villant végig rajtam, hogy mit gondol rólam, hogy én az anyjával, meg az, hogy inkább őt látnám (sőt, mi több!) meztelenül, ő meg azért, mert magyarázkodással kellett kezdenie.
Elmondta, hogy amikor beszéltem a kolléganőjével (ekkor vettem le, hogy nem anya-lány viszonyról van szó), a kolléganője elnézte az időpontot, s mivel fél órája megérkezett hozzá egy másik vendége (ekkor tanultam meg, hogy e vidéken egy lakásban nem csak egy leány van talpon), ezért ha elfogadom a helyettesítést, akkor ő megcsinálja nekem a programot és cserébe - ha akarom -, a francia levezetést alapárban kapom.

Erre szokták azt mondani, hogy "zene füleimnek", de ez akkor több volt!
Nem egyszerűen a szférák zenéje, hanem maga a mennyei szimfónia!
Megejtő bájjal, picit oldalra billentett fejjel várta a válaszomat, ami olyan gyorsra sikeredett, hogy mire kinyitottam a számat, az "Igen"-ből már csak elcsukló "..en" hallatszott, de aztán még hozzátettem, hogy maradok a kézi levezetésnél. Ez a "távolságtartásom" a franciától azóta is megmaradt, elsőre szinte sosem választom, általában akkor szokott csak bekövetkezni, ha nem tisztázzuk előre a hölggyel a levezetést, és aztán a véghajrában "úgy adódik".

Egy kisebb, szűk szobába vezetett, ami megőrizte az előtér meghittségét, és a célnak tökéletesen megfelelt. Amikor visszatértem hozzá a fürdőszobából, a zuhanyzás közben csillapodó gerjedelem újra éledt.
Ott várt feltűzött hajjal, ruganyosan hullámzó, remegő mellekkel, szinte szégyenlősen maga elé tett kezekkel, mint egy karcsú szobor.

Ölét eltakarta ugyan, de látszott, hogy alul sincs rajta semmi. Ahogy elfordult, hogy megmutassa hogyan feküdjek, izgató ránc jelent meg a csípője fölött, finoman behorpadt oldalt a feneke és felsejlett a gerezdek közé vesző piheösvény.
Ekkor még szinte éteri volt minden, nagyon jókor jött a hasra fekvés.
Sajnos masszírozni nem nagyon tudott, de ezt a hiányosságát lelkesedéssel és bőven mért testi feltárulkozással pótolta. Ezt én az elején nem bántam, hiszen sokkal inkább a szexre, de legalábbis a testére vágytam, mint a kezeire, ezért élveztem a látványt és elmerültem az akkor még nekem újdonságot jelentő, mindent megengedő, nyúlkálásban.
Volt, hogy hátulról, a combjaim villájába bújva, állát a fenekemre téve, két tenyérrel nyúlt alám és úgy kényeztette a farkamat, miközben nyelvét éreztem a gerincemen.
Oldalra fordított arcom elé állt, kezemet a mellére vonta, ölével szinte a számba nyomakodott, ami az újdonsága miatt élvezettel töltött el, de aztán örültem, hogy elhúzta onnan, mert mintha zavart volna a szaga.

Ennek akkor nem tulajdonítottam jelentőséget.
Krémmel kente be magát és jó néhányszor végigcsúszkált rajtam, tényleg tetőtől talpig, hiszen először a bokámat nyalta, majd az ágyon annyira előrecsúszott rajtam, hogy a combjai közé szorult a fejem, így amikor megemeltem, a hátranyomott puncijához és fenekéhez lapult az orrom. És akkor megint az a nem kellemetlen, de picit zavaró szag, amit egy szeretkezéskor biztos izgatónak tartanék.
A fordulás nem csak a látványt, a kéjt, hanem a hozzáférést is fokozta. A merev farkam miatt zavarom elmúlt, sőt kifejezetten büszkén bólogatott a buzogány, hol a kezei, hol a mellei között, hol mohó szája előtt. Nem volt már testének titka előttem, egyértelművé vált, ha akarnám, simán szexbe fordulhatna a dolog. Nyalhattam-falhattam-ujjazhattam volna, ha akarom, de ez az a túlzott nyomulás ami egy idő után visszakozásra késztetett. Mondtam neki, hogy elölről is csúszkáljon rajtam, amit örömmel és nagy elánnal el is kezdett.

Először a lábaim felől közelítve szántott végig, majd hasával az arcomról indítva vonult és simított át a testemen, s mindig a farkamnak ütközve fejezte be a hergelést.
Aztán marokra fogta és szemgödreit simogatta végig vele, az álla alá szorította, miközben én feszes fenekére markoltam, aztán combjainak belső oldalán toltam, forgattam a kézfejem, s alulról nyúltam föl - ahogy ő nekem az elején - csík fazonú ölét simogatva a hasáig.
Az ujjaimon érzett nedvességet az élvezet nedvének véltem, nem figyeltem semmi másra, mert a közelgő gyönyör már visszafordíthatatlan mozgásokat indított el bennem.
Ő is tudta, hogy itt az idő, megfordult, a lábaim között előrehajolt, és az arca előtt két kézre fogta a végső stádiumba jutott húsdarabot. Én lehunyt szemmel, a vállát markolva, fejemet hátra vetve kezdtem hullámozni, ő, korához képest, a fogások meglepően széles arzenálját vonultatta föl. Meghatározhatatlan idő múlva, mintegy végső fokozatként, felkönyököltem, mert látni akartam ennek a tinédzsernek az arcát, a pupillája tágulását, és  - szerintem - az átlagosnál hosszabb ideig fenntartott merevedés miatti elismerés valamiféle jelét a szemében, amikor a véres ujjaim nyomát láttam meg a mellei fölött. A kezemre néztem, és félig-meddig még tudatosult bennem, hogy a szag, meg a korábban érzett nedvesség, meg a furcsa érzet, de ekkor ő felrobbantotta bennem a feszültséget, a bőrére vágódó fehér cseppek megpettyezték a piros csíkokat.
Így történt, hogy a zavarral induló masszázsprogram zavarral is ért véget, mert ugyan nekem csöppet sem rontott az élményen a vér, de a lány nagyon szégyellte magát. Igyekeztem megnyugtatni, dicsértem, szinte vigasztaltam, és megígértem  neki, hogy máskor is jövök, kifejezetten hozzá.
Sajnos 2 hónap múlva már nem élt a telefonszáma.

Nastyfiú