Milyen masszőrt keres?

-

Vannak odaadó nők is!

2018-03-03

Hiába írjuk le ezerszer: nem szabad összekeverni a masszázsinfó olvasótáborát azzal a néhány jobb sorsra érdemes netfüggővel, akik emberi kapcsolatok és szexuális élet hiányában ráugranak minden posztra, hogy elsüssék ugyanazt a három lapos közhelyet, mégis úgy tűnik, az általuk gerjesztett indulatok mentén több írás és hozzászólás születik az olvasók billentyűzetén.
 

Mint pl. Marcsién.
 
Sziasztok!
Régen olvasom az oldalatokat és most már nem tudom megállni szó nélkül azt a sok hülyeséget, amit a hozzászólók leírnak.
17 éve élek masszázsból.
Ennyi idő alatt nagyon sokféle ember megfordult nálam.
Gyógyulni vágyó emberek, unatkozó emberek, és a legtöbben olyanok, akiknek fontosabb volt a masszázsnál hogy kiönthessék a bánatukat. Elmondják azt ami fáj nekik.
Annyi keserűséget hallok nap mint nap hogy elmehetnék már pszihológusnak is. Mert meghallgatok mindenkit és ezt az emberek megérzik és meghálálják.
Nem könnyű amikor egy nagydarab férfi, háromgyerekes apuka elpanaszolja az életét és közben sír. Sok terhet kell elvinnem ilyenkor és egyedül dolgozni rajta.
A masszázs ez nem csak annyi, hogy itt gyúrom és ott gyúrom és mikor jössz megint?
Mi masszőrök is emberből vagyunk és sokan közülünk nőből.
Hozzánk emberek járnak, akik nem csak test, hanem lélek is.
Hazudik aki letagadja hogy megérinti őt a másik ember.
Akár a teste akár a lelke.
Sok ember járt már nálam és sokféle masszázst adtam már.
Attól függően hogy milyen ember jött hozzám. Meg attól függően, hogy hogyan viselkedett velem. Én gyógymasszőr vagyok és ha valaki erotika iránt érdeklődik azt átirányítom másfajta szolgáltatókhoz. Nálam ilyen szolgáltatás nincs és nem vagyok szexmasszőr.
Nem szeretem a követelőző, erőszakoskodó férfiakat, ha ilyen jön hozzám, teljesen bezárok, megmasszírozom ahogy kell és jónapot. Nem viszlát, mert az ilyen ne jöjjön vissza és szerencsére nem is jön.
Van akinek a szeretetemet adom.
Aki tiszteli bennem a nőt és nem riherongynak tekint, aki majd jól veri a farkát a végén.
Akinek az anyai simogatás hiányzik, vagy az hogy a felesége odabújjon hozzá és megsimogassa a fejét.
Ha a sok elhidegült feleség tudná, hogy egy férfinak is milyen kevés kell ahhoz, hogy jólérezze magát!
Nem igaz hogy minden férfi disznó és nem igaz hogy mindenki csak a szexuális kielégülésért jár a masszázsra. Sok embert már az kielégít, ha az erős masszázsba belevegyítek néhány szerető, lágy, érzéki mozdulatot.
A nemi szerveket meg sem kell érinteni.
A legjobban azt szeretem, amikor egy feszült, ideges férfiember bejön hozzám, tele van görccsel és 20 perc múlva olyan, mint a kezes bárány, ellazul, megnyílik és úgy indul haza mint akit kicseréltek. Az ilyen masszázsban még erotika sincs.
Intimitás az van.
De ezt kevesen tudják.
Kívánom, hogy akik itt faszverésről meg kurvázásról beszélnek, tudják meg, milyen az.