Milyen masszőrt keres?

-

Úriember kuplerájban

2018-04-12

Tegyünk fel egy kérdést, mindjárt így az elején: Jár-e úriember kuplerájba?

Nos a válasz nagyon egyszerű: kuplerájba járnak úriemberek és parasztok is, hogy melyikből van több, azt nem tisztünk eldönteni.
Ami a szóhasználatot és az elméletet illeti: az orgazmusért fizetők alsó harmada a kocsisoron szopat, a középső réteg a baszodában dug, a felső tízezer pedig masszázsszalonban élvezi az érzéki örömök végtelen skáláját.

Az úriember SOHA

 • nem alázza le a szolgáltatót.
  Nem mondja neki, hogy kurva, hogy örömlány, de azt sem, hogy egy ilyen nő hogy élhet ebből? A társas érintkezésben kevésbé jártas olvasóink kedvéért említjük, hogy a kövér embernek sem mondjuk, hogy dagadt, a siketre hogy süket, az élemedett korúakra hogy vén trottyos, és az alacsonyabb intellektusúra sem, hogy hülye tuskó. Mert emberből vagyunk mind és senki sem szereti a sértegetést.
 • nem megy túl a határon,
  a határt pedig a szolgáltató szabja meg. Ha azt mondja, hogy nincs szex (= dugás), nincs könyékig punciban turkálás, nincs natúr francia, akkor csak a paraszt kezd el erőszakoskodni, hogy nem-e lehetne-e mégis.
 • nem váratja a szolgáltatót
  Először is pontosan, a megbeszélt időpontban érkezik, másodszor meg ha időközben meggondolja magát, vagy közbejön valami, akkor azonnal tájékoztatja a szolgáltatót, ne várja hiába, ne hajtson el miatta négy másik potenciális kuncsaftot.
 • nem alkudozik
  hanem tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás annyiba kerül, amennyit a hölgy mondott és a pénzéért annyit kap, amennyiben megállapodtak. Nem igyekszik kevesebbet fizetni, vagy azonos zsozsóért többet kicsikarni.
 • nem indiszkrét
  azaz nem üvölti bele a kaputelefonba, hogy szexelni jött a harmadikra, nem harsog a lépcsőházban, hogy szia, kiccica, nem fecsegi ki az előző három lányt, ahol járt és nem akar a szolgáltató magánéletében vájkálni, hogy miért ezt csinálja, tudja-e az anyja vagy a gyereke, mit szól hozzá a pasija és nem írja ki a fórumokra, hogy mit kapott négyszemközt a szolgáltatótól
 • nem közönséges
  azaz nem használ trágár, durva, nyers kifejezéseket és nem jópofáskodik a szexualitás körül és nem gondolja, hogy ha a szolgáltató hozzáér a farkához, akkor mindjárt a babája lett
 • nem akar örömet okozni a hölgynek
  legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!
 • nem ad pénzt hölgy kezébe
  erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre

Tudjuk, hogy ez sokaknak magas, mint gyalogbékának a deszkapalánk, de egyáltalán nem baj, ha a paraszt néha betekintést kap az úriemberség titkaiba.