Milyen masszőrt keres?

-

Szőkeségek a XIII. kerületben

2017-07-26

Két angyali tündérkéről kell megemlékeznem, vagy inkább tündéri angyalkákról?
A közös bennük az, hogy erotikus masszázsra vártak az Árpád-híd közelében, mindketten új építésű, színvonalas ház színvonalas lakásában, mindkettejüktől elégedetten távoztam és mindkettőnél elő fogok még fordulni.
 

Vica fotói nem túl szerencsések, nem kis buta pofi, hanem egy kicsike és aranyos, mosolygós cicamicc, aki masszírozni is tud.
A kedvemért fertőtlenítővel átmosta a tusolót, aztán egy hatalmas, kétszemélyes matracon vett kezelésbe, persze teljesen felöltözve.
Tudom hogy ezt sokan nem szeretik, viszont én meg azért nem tudok lelkesedni, amikor egyes és kettes masszőrhölgyek kéretlenül tárják elém a sokszor meglehetősen fonnyadt bájaikat. Én masszázsra járok, nem sztriptízre és nem félprosti performanszokra.

Vica szakszerűen és masszázskrémmel dolgozott rajtam, közben egy tévére kötött DVD-ről Enya szólt. Megkérdezte, mennyire legyen erős. Elsőre eltalálta.
Hogy a program szakmai része mikor kezdett végetérni azt onnan tudtam meg, hogy a kis kezei egyre gyakrabban akadtak el a lábam között. Valami mestermunkával találta el azokat a pontokat, amik még nem a genitáliák, de már észveszejtően a közelükben vannak Nem is kellett kérnie, hogy forduljak meg, muszáj volt, ha nem akartam a nagy bosszúállóval lyukat fúrni a matracba, esetleg a padlóba. (elnézést kérek, ha nagyképűnek tűnök az én koromban)
Ügyesen, aranyosan, érzéssel rendezett le, utána a fejemhez ült és még kaptam tőle egy arc- és dekoltázsmaszázst, sőt, fejmasszázst is, ami kiterjedt a nyakcsigolyákra.
Mindez 8e Ft-ba került és jóval tovább tartott, mint egy óra.
Talán nem véletlen, hogy Vicánál már többször is voltam és megyek is.


Vivien kissé elvette a kedvemet, hogy bár telefonon tisztáztuk, mit szeretnék, a helyszínen elmondta az árakat és abban szerepelt olyan szolgáltatás is, amit ha előbb tudok, bizisten oda nem megyek! A masszázsszalon és a kupleráj az nem ugyanaz, utóbbiban ugyanis pénzért dugnak, ebből kifolyólag szakszerű masszázsra ne nagyon számítson senki.

A lány ennek ellenére biztosított: tud masszírozni, mely célból le is fektetett egy piros lepedővel fedett, hatalmas matracra és megkérdezte, milyen ruhában közelítsen, természetesen meztelenül is leápol, ha akarom. A fehérneműre szavaztam, levetkőztem és hasravágtam magam. Meglepően jól nyúlt hozzám. Szépen végigment a problémás pontokon, helyenként még fel is jajdultam, no nem a kéjtől, hanem a fájdalomtól, hiszen egy öreg, lestrapált test rejti ifjonti lelkemet. Előmelegített masszázskrémmel dolgozott a szépleány és annyit kent rám, hogy szinte tocsogott. Egyszer csak váratlanul olyat szólt, hogy egészségemre.

Meglepetten fordultam meg: ennyi?

Igen, ez 40 perc volt, ennyit szokott masszírozni.

És a másik oldalam?

Azt nem szokta.

Akkor hogy lesz a kézi befejezés?

Oké, forduljak meg.


Semmi, de semmi jóra nem számítottam, hiszen egyenesen a lényegre tért és ilyenkor az én műszerem dafke megmakacsolja magát és meg sem mozdul.
No nem így Vivien kezei között.
Újból meglepődtem, amikor az egyre határozottabb érzéki érintések hatására szép lassan szárba szökkentem. Külön jólesett, ahogy a lány figyelmeztetett: nem kell sietnem, van még időnk.
Hatalmasat lőttem, de külön kellett kérnem, még ne hagyja abba a kézimunkázást, mert az orgazmikus ritmusomat nem észlelte, talán már a tisztálkodáson járt az esze.
Végülis aranyos volt és kedves, 10e Ft-ot fizettem és megyek még hozzá is.

Talán nem olyan gyakran, mint Vicához.

 
Szolgálati közlemény!
A történet szereplőinek neveit és a helyszínt is megváltoztattuk, illetve a hölgyek már nem szolgáltatnak, tehát ne tessenek érdeklődni az elérhetőségeik iránt.
Köszönjük!