Milyen masszőrt keres?

-

Professzionális vaginamasszázs

2016-05-26

A női szexualitást egyfajta titokzatosság lengi körül,

ez a fantáziák, a remények és a vágyak birodalma.

Újra hódít a professzionális vaginamasszázs. Hozzáértők szerint a lényeg nem az orgazmus, de az elmondottak alapján...talán mégis igen.

Az új trendet, ami az USA-ból terjed,  már nem is vaginamasszázsnak hívják, hanem jóni-, vagy tantrikus masszázsnak.

Jóni-masszázs: fedezd fel a nőiségedet!  A jóni elnevezés egy szanszkrit eredetű szó, melynek jelentése magában foglalja a teljes női nemi szervrendszert, ; a vulva külső részeit, a vaginát, a méhet és a petefészkeket.

A nők különböző kultúrákban és különböző korokban más-más szerepeket töltöttek be. Az ókori kultúrák többsége istenként tisztelte a nők életadó, óvó erejét, máskor azonban az Ördög eszközeinek, a férfiak kiszolgálóinak tekintették őket. . Napjainkban is megjelenik ez a kettősség, hiszen éppúgy tekintik a nőket a szépség és a tisztaság megtestesítőinek, mint a bűn hordozóinak. Az a nő, aki megismeri a jóniját és szoros kapcsolatba kerül vele, az pontosan tudni fogja, hogy mire vágyik szexuális téren és ezt képes világosan kifejezésre juttatni. Ezzel áthidalhatóvá válik a férfiak és nők közötti szakadék. Ahhoz, hogy modern korunk gátlásait legyőzzük nagy segítséget nyújt, az is, ha megismerjük, hogy régen hogyan viszonyultak a nőiséghez főleg a keleti kultúrákban.

Társadalmunkban bár az erotika mindennapos téma, a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület. Szerény lehetőségek állnak a hölgyek rendelkezésére, hogy felfedezhessék önmagukat, testüket, szexuális motivációikat, a bennük rejlő végtelen energia forrását. A nőiség nagy ajándék,hatalmas erő, a gyógyulás, az egészség és a kreativitás hordozója.

Michaela Riedl: Jóni-masszázs c.könyvéből, a hölgyek megismerhetik saját, eddig talán elhanyagolt nőiségüket, mely az önismeret fejlesztésével a mindennapjaikra is hatással lesz. Segíti egy új, tudatosabb életmód kialakítását, melyben a nőiség nagyobb szerephez jut