Milyen masszőrt keres?

-

Nincs kölcsönös nyalakodás!

2018-04-10

Nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozom.

Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést vállalok, ami NEM kölcsönös. Ha igényled, természetesen szívesen csevegek Veled, egymás kölcsönös tiszteletben tartása mellett. Viszont ha inkább csendre vágysz, akkor hallgatok. Ennyi. Csók, aktus, prosztatamasszázs, örök szerelem nálam nincs a listán.

 

Másnál lehet alkudozni? Akkor oda kell menni! Engem nem nyalhatsz ki!!!

Kérlek ne akarj nekem jót. Kedves vagy, de nálam a masszázs RÓLAD szól. Hidd el, nekem az a jó, ha neked jó. Ebből élek.

Kérlek ne próbáld megfűszerezni a napom és valami feledhetetlent nyújtani. Te veszed igénybe az én szolgáltatásomat és nem fordítva..Ha étterembe mész, akkor sem kéredzkedsz be a konyhába, hogy valami finomat főzz a szakácsnak.

Biztos virtuóz vagy a nyelveddel, de, kösz, kihagyom. Igen, én is szeretem a jót, de azzal és akkor, akivel és amikor megkívánom.
Evés nélkül minden állat éhen halna, de a libáknak mégsem olyan nagyon kellemes, amikor megtömik őket.
Elhiszem, hogy mindig betartod az ígéreteidet és nem fogsz ujjazni, de aztán mégis tízből nyolcan bepróbálkoznak, mert, hogy úgy nekem még jobb lesz.
Hát, a hetekig tartó, csípős, égető érzés, és a nyögve-nyelő pisilés nekem nem olyan nagyon jó.

Hogy csak egy kurva lennék, aki affektál?
Ha Te ennek látsz, attól még nem biztos, hogy Neked jobb lesz.
Hidd el, nem vagyok büszke, hogy ebből élek, jobb szeretnék mondjuk TB-igazgatónő lenni többmilliós fizetéssel és céges Audival, de így alakult az életem.

Hogy akkor ennyit is érek? Biztos van ebben önrész, nem tagadom.

De most őszintén, ha Te Stephen Hawking értelmi intelligenciájával, Vekerdi Tamás érzelmi intelligenciájával és Brad Pitt testi adottságaival lennél megáldva, akkor egyáltalán, felkerestél volna?

Szolgáltatói Üdvözlettel:

egy Virág