Milyen masszőrt keres?

-

Nem érdekel a puncid!

2017-12-13

Amennyivel több szolgáltatást nyújt egy mai korszerű DVD masina egy harminc évvel ezelőtti fapados videókészülékhez képest, ugyanannyival könnyebb megtalálni a megfelelő masszázs szolgáltatót, mint régen, amikor még nem voltak internetes weblapok ezer információval.

 

Réges régen ha valami masszázsügyi újdonságra vágytam, akkor megvettem az Expresszt vagy az Újpresszt és nekiálltam hívogatni a rengeteg egyendumás hirdetőt.

Volt valami gusztustalan abban az álszentségben, ahogy ezek a lapok a hirdetőikhez viszonyultak. A pénzük nagyon kellett, de hogy mit írhatnak ki érte a lapba, azt erősen megszabták. Először csak malacságokat nem volt szabad beleírni, később már a kerületet és ártalmatlan kifejezéseket sem, végül pontosan felsorolták, hogy milyen szavakból lehet választani.
Akkoriban azalapján döntöttem, hogy a telefonáló mennyire barátságos és mennyire tűnik hihetőnek, amit a keresztkérdéseimre elmond.
Ha épp diszpécser kezelte a telefont, akkor szívtam, igaz nem mindig.

Ma sokkal könnyebb a helyzet.
Könnyen ki lehet szűrni azokat a női hölgyikéket, akik csak alibiből írják ki hogy masszázs, valójában a szexről szól a szolgáltatásuk, legyen az dugás vagy csak francia.
Rá kell nézni a fotóikra és kész.
Meg kell nézni a többi hirdetőt és annyi.
Igényes nő, valódi masszőz nem szerepel olyan környezetben, ahol széttárt lábú lányok is láthatók.

Az is igaz, hogy igényes nő a telefonban nem ajánlja fel az összes szervét. Ha netán mégis, akkor nem masszőz. Hogy micsoda, azt én nem írom le, majd leírják azok, akik az egész ipart csak hírből ismerik, mégis mindent jobban tudnak, mint azok a tiszteséges családapák, akik csendben, diszkréten és rendszeresen veszik igénybe a szolgáltatásokat.

Mégis: volt már példa olyanra, meg is írtam anno, hogy mellényúltam.
Nem kicsit, nagyon!
A helyszínen kaptam ajánlatot a kiegészített szolgáltatásra.
Vagy az egyébként arccal és valódi nevével hirdető, valóban okleveles masszőrhölgy meztelenre vetkőzött és szerette volna a punciját a farkamhoz érinteni.
Nyilván játékból.

Volt olyan hölgy, aki márciusban felajánlotta az aktust, amikor kegközelebb júniusban jártam nála, akkor meg felháborodottan panaszkodott, hogy sok csúnya vendég többet szeretne tőle, vagyis meg akarják dugni.
Ejnye-bejnye!

A hölgyek és a szolgáltatások nagyon nem egyformák, ráadásul ahogy minden változik, úgy előfordul hogy a ma még prűd masszőz beadja a derekát és a talpon maradás érdekében hozzányúlt az addig elkerült testrészekhez, meg működik ugyanez visszafelé is: ledér hölgyeknek lesz elegük az egészből és szívesen átmennének gyógymasszőrbe.
Csakhogy ezt már nem hiszi el nekik senki, tán ők maguk sem.
 

RoK