Milyen masszőrt keres?

-

Nem büntetik a kerítést!!!

2018-06-19

Ki hallott már ekkora ökörséget?

Alulírott, Rozzant Kéjenc, a masszázsoldalak állandó szerzője figyelmeztetést, vagy inkább fenyegetést kaptam, hogy elvisz a rendőr kerítés miatt. Nos, nem először hallok ilyet, bizony előfordult már máskor is. A levél bölcs  írója szerint  ugyanis azt írói munkásságom a prostitúció nyílt támogatása és én semmi egyebet nem csinálok, csak ügyfelet hajtok fel egy rakás kurvának és előbb vagy utóbb de megütöm a bokámat és elítélnek kerítésért.

A harcos mindentudók szíves tájékoztatására engedtessék meg leszögezni a következőket

  1. A kerítést nem büntetik, csak akkor, ha a tolvajok ellen áramot vezetünk bele és ez agyoncsap egy szegény kisfiút. Ha meg kiderül, hogy a szegény kisfiú a testvéreivel együtt rendszeresen lopta a gyümölcsöt, akkor már nem is annyira szegény kisfiú, hanem kimondani sem szabad hogy mi, de a büntetés akkor is jogos.

  2. A kerítés nagyon fontos dolog, jelzi a telekhatárokat, hogy netovább, innen magánterület, vagy más telke kezdődik, amellett esztétikai élményt is nyújthat, nomeg lehetnek egyéb praktikus funkciói. Át lehet ugrani, neki lehet támaszkodni, össze lehet firkálni, be lehet futtatni babbal, neki lehet lökni egy ellenszenves embert,  ilyesmi.
  3. A kerítést tehát nem büntetik, de a gazdáját sem.
  4. A prostitúciót sem büntetik, az már évek óta legális, bármennyire is fáj ez egyeseknek (meg ketteseknek is), vagyis egy bérlakásban fogadott férfiembereknek hanyattvágódni nem bűncselekmény és nem is szabálysértés (viszont nem is masszázs, de mit csináljak, ha állandóan ezzel foglalkoznak a vicsorgók).
  5. Büntetik viszont a striciket, a lánykereskedőket, a rabszolgahajcsárokat - már ha sikerül őket elkapni és tanúkat gyűjteni ellenük, de ez nagyon ritkán sikerül, mert a kihasznált lányok félnek, a jogvédők meg még jobban be vannak szarva, azoknak csak itt a kommentekben, más fasz honlapokon és közpénzből rendezett konferenciákon nagy a pofájuk, de ha egyszer szembejönne egy másfél méteres, negyvenöt kilós, de kopasz strigó, azonnal mehetnének pelenkát cserélni és utána még jobban dadognának.
  6. Kicsit értetlenül állok itt, már megint hogy merült fel ez a téma, amikor soha közzénem tettem egy lány nevét vagy telefonszámát, de a pozitív példaként emlegetett masszőzök adatait külön kérésre, mailben sem küldtem el senkinek, továbbá mindig hangsúlyoztam, hogy masszázsra járok és kerülöm a masszázsnak álcázott kuplerájokat.
     

Szóval megnyugtatom minden kedves olvasómat: ne aggódjon értem, én kösz, jól elvagyok, ha kedvem tartja, akkor elmegyek egy erotikus masszázsra, ha fáj valamim, akkor meg egy gyógyászatira.

Ha olyanom van, csinálok belőle egy posztot.
Ha teszek bele egy kis erotikát, akkor több az olvasó és kicsi vicsorgás, ha nem teszek, akkor kevesebb olvasó és békés csend.

Hát így van ez a kerítés büntetésével.

RoK
azaz Rozzant Kéjenc