Milyen masszőrt keres?

-

Mitől erotikus és mitől masszázs?

2017-10-10

Sajnos többször futottam bele olyanba, hogy bár a hirdetésben és az azt követő telefonbeszélgetésben erotikus masszázs szerepelt, amit a helyszínen kaptam, az sem erotikus nem volt, sem pedig masszázs nem volt.

Lehet itt valami hatalmas nagy össznépi tévedés, esetleg valakik szándékosan vezetik félre a jónépet.

Ha megjelenek egy bérlakásban, ahol  csábos szerelésben fogadnak és egy masszázspadon félórás testápolós kencefice után húzogatni kezdi a micsodámat, az kicsit sem az, amiben megállapodtunk, mégha kétségtelen akadnak egyezések is az ígéret és a valóság között.  A test összevissza simogatása és nyomkodása még nem masszázs, ha pedig unott pofával markolásszák a zacskómat, majd cibálni kezdik a brokit, az nem erotika.

Az sem nevezhető erotikus masszázsnak, amikor egy szakképzett hölgy egy szakszerű masszázs végén kiveri, az egy masszázs+farokverés, semmi más, bár az első fele lehet akár jó is, de az ilyen terápiában annyi az erotika, mint egy műanyag nyílászáróban.

Az talán senkinek nem újdonság, hogy az olajos kézzel történő simogatás attól lép elő masszázzsá, hogy a hölgy tudja, mit csinál és miért. Hogy a bőr alatt milyen szervek húzódnak és hogyan hatnak ezekre az ő mozdulatai. Ja és főleg hogy miért épp azt csinálja amit csinál. Ha vannak anatómiai alapismeretei, tud valamit a vendége egészségi állapotáról és ennek megfelelően választ technikát, akkor masszázs.
Ha annyit tud, hogy Bélát még 27 percig kell itt meg ott nyomkodnia a néhány rongyos ezreséért, akkor nem masszázs.

Az erotika kérdése ennél bonyolultabb.
Ha egy liba félmeztelenre vetkőzik, akkor lehet (de egyáltalán nem biztos) hogy látványnak erotikus, de a masszázsa ettől még nem az.
Egy jó erotikus masszázshoz a masszőznek sem szépnek, sem fiatalnak, sem pucérnak nem kell lennie.
Rá kell viszont hangolódnia a rábízott testre és lélekre.
Fel kell derítenie, hogy a kuncsaftja mit és hogyan szeret.
Ehhez figyelnie kell a test legapróbb rezdüléseit.
Érteni kell az izmok és bőr visszajelzéseihez.
Nem árt tudni a csakrákról, a meridiánokról, a test energiáiról, idegvégződésekről.

Ehhez viszont szükséges egy minimális igényesség - aminek a piacon található leányok többsége erősen híján van.
Szerencsére vannak kivételek, akik nekiállnak képzeni és továbbképeztetni magukat - nos ők azok, akikhez elég nehéz bejutni, mert tele vannak vendéggel.
Ők pontosan tudják, hogy az erotikus masszázs nem az utolsó három percről szól, hanem egy hosszadalmas játék a testtel és az érzékekkel, többszöri felizgulással és elernyedéssel, aminek sokszor már szinte mindegy is hogy mi a vége, hiszen az erotikus masszázs órája maga a csoda, az első perctől kezdve!

Ez az, amit egyhamar nem fognak sem megtapasztalni, sem megérteni azok, akik a szexuális kultúrában megrekedtek a dugásnál és a farokverésnél. Az utóbbit rendeszresen művelik, közben az előbbiről csak ábrándoznak.
A szeretkezésről, az együttes orgazmusról, az orgazmus nélküli kielégülésről meg nem tudják hogy micsoda.
Ostoba kommentjeik rendszeresen olvashatók a posztjaim végén.
Ez az, amiről pl. az erotikusmasszázs.hu-n látható lányok többsége még csak nem is hallott. Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy nekem általában bármi bajom van a kurvákkal, vagy épp lenézném őket.
A baj az, amikor erotikus masszázst hirdetnek és egy kicsit sem konyítanak hozzá.

 

RoK