Milyen masszőrt keres?

-

Mindenki magának csinálja-Big in Japan

2013-11-28

 

Fejőgép férfiaknak, avagy ennél már nincs lejjebb...

Elöször a Pusztító című filmben, és most a valóságban is, hát persze, hogy a legszánalmasabb, legmagányosabb, agyondolgoztatott, kizárólag 11 éves kislányokra gerjedő aberrált fotelmutyisok hazájában, Japánban.

A Tenga nevű maszturbálós szexjáték után íme, itt van a színes-szagos, sokdimenziós, méregdrága recskagép, hip-hip, hurrá!

Amikor e sorokat írom, az Index 31 másodperces videóját már 72-en, a magyar Facebookon már 362-en kedvelik, és persze gyűlnek a kommentek, miszerint milyen jó dolog ez, mert ettől majd csökkennek a szexuális bűncselekmények...na persze.

Én mindenesetre nagyon örülök, hogy mostantól mindenki szexelhet gépi segítséggel a számára megfelelő személlyel, önmagával, persze csak az, aki megengedheti magának ezt az egyelőre nem éppen olcsó mulatságot. A többiek nem marad más,mint a saját kis meleg kezük, ne adj' Úristen egy vagy két, esetleg több hús-vér nő, vagy persze ízlés szerint (vagy a börtönben )férfi.

A legjobb hír pedig az, hogy az ezt a kiváló szoftvert igénybevevő egyedek már tutira nem vesznek többé részt az emberi faj reprodukciós folyamatában, úgyhogy mindenki jól jár, azaz japánul:win-win.


http://index.hu/tech/2013/11/17/elkeszult_az_elso_szexszimulator/