Milyen masszőrt keres?

-

Masszőrpár vágyálma

2017-12-08

Gondolnák a szakma becsületéért aggódó álprűd, álszent masszőrök, hogy vannak kollégáik, akiknek nem csupán egészséges vágyaik vannak, hanem elég bátrak ahhoz, hogy meg is írják nekünk?

Íme egy érdekes levél!
 

Elegem lett a megnemértett zseniségből és az értelmiségi nyomorgással felhagyva pályamódosítást követően masszőr lettem.
Az egyik netes társkeresőn  ismertem meg tavaly egy kivételes hölgyet, ha hinnék benne, azt mondanám, véletlenül.
Itt Xenodikénak fogom hívni.
Ami csak a személyes találkozónkon derült ki: ugyanott dolgozik, ahonnan annakidején én a pályát is elhagytam, masszázst tanul és ha meglesz az oklevele, otthagyja.
Ilyen nincs!
De van!
Xenodiké azóta nagyon jó barátom.
Meg én is az övé.
Több szempontból ég és föld, illetve tűz és víz vagyunk, de van két-három olyan terület, ahol nagyon jól megtaláljuk és kiegészítjük egymást.
Mondanom sem kell, a hangsúly ezeken van.
Xenodiké férjnél van, de külön él a férjétől, mert megunta a lassan unalomba forduló házasságát, a főleg a tévé előtt dögölni szerető, ambíciók nélküli párját, azóta egyedül él és boldog.
Én pedig elhiszem neki.
Jó vele.
Még nem voltunk meg egymásnak, talán nem is leszünk soha, de ez nem is fontos.
Voltunk viszont együtt a csúcson, nem is egyszer.
Nopersze masszázzsal indult majdnem mindig.
Egyszer összeölelkezve feküdtünk az ágyon és beszélgettünk.
Xen elmondta, hogy nővel még nem próbálta, de már nemegyszer eszébe jutott, hogy vajon milyen lehet?
Érdekes, a férfiak homoszexuális kapcsolata engem mindig taszított, ha nyilvánosságra került, különösen ha demonstratíve, de a leszbizés valahgy más.

Két ilyen élményem volt.

Tizen-valahány éve vártam egy házibulin, ami sajátos gruppenszexbe torkollott.
Valami erotikus játékot játszottunk, ez fordul véresen komolyba.
Ha tudom, hogy ez lesz belőle, valószínűleg el sem megyek, illetve ha nem az történik, ami, eltépek onnan, de találkoztam egy nagyon szimpatikus nővel, akivel megláttuk és nagyon vonzónak találtuk egymást. Mindenkitől elzárkózva kezdtünk egymással foglalkozni és csak később vettük észre, mi van körülöttünk - akkor meg már késő volt és a kritikai érzékünk sem volt velünk. Mi kizárólag egymással voltunk továbbra is, de nem lehetett kívül maradni a többiek játékán.
Itt talált egymásra három nő és valami csodálatos volt, amit egymással műveltek.

A másik ilyen egy négykezes masszázshoz kapcsolódik, amikor egy masszázs-bemutatón én voltam a kísérleti nyúl, két középkorú nő pedig szorgalmasan ügyködött rajtam.
Nem tetszett különösebben egyik sem, sokkal idősebbek voltak nálam, az egyik meg kifejezeten kövér, ami nálam soha nem jött be, és nem is az erotikáról szólt az egész, viszont úgy vettem észre, hogy a kezük és a tekintetük mind gyakrabban találkozik - akkor látták egymást először - és ez engem egyre jobban izgatott.

Szóval Xennel azon gondolkodunk, hogy egyszer kipróbálnánk, milyen lehet egy biszexuális nőt kényeztetni. Négykezes masszázst adni egy érzéki nőnek, aki értékeli az intim finomságot, az odafigyelést, szüksége van mások elfogadó szeretetére, tud és akar is ellazulni és átélni egy nem mindennapi élményt.
Nem egyszerű a dolog, mert ehhez kell egy megfelelő partner is, akivel sok szempontból egy húron pendülünk.
Keressük azóta mindketten a megfelelő partnert, a harmadikat, de az megérne egy misét, hogy eddig csak lelki  nyomorékokkal, perverz kisfiúkkal, vagy kurvákkal találkoztunk, bárhogyan és bármerre is próbálkoztunk.