Milyen masszőrt keres?

-

Masszázs és/vagy kényeztetés?

2017-11-27

A Csakis érettebb masszőrhölgyet című posztomhoz érkezett egy bejegyzés, ajánlás telefonszámmal. A második, mióta ebbe a magazinba írok.
Az elsőre nem szívesen emlékszem, Meghívás egy nyögvenyelős vacsorára meg is írtam a sztorit, aztán nem sokkal később az érintett lányok eltűntek a masszázsinfóról, hogy becsukták a boltot, vagy más okból, azt nem tudhatom. Nem is fontos.

Ez a második ajánlás elsőre valami HOAX-nak tűnt.
A telefont felvevő hölgy ugyanis előrebocsátotta, hogy valóban szolgáltat, de nem masszázst, ha viszont finom kényeztetésre vágyom, akkor szeretettel vár, majd megbeszéljük a dolgot a helyszínen.

Odamentem a megadott címre, felcaplattam az emeletre és a bejáratnál a földbe gyökerezett a lábam.

Egy HATALMAS, nálam két fejjel magasabb, de valóban érett nő fogadott.

Kicsit összerezzentem, mert nőben és szolgáltatóban ekkorát még nem láttam, de ő nagyon barátságosan becibált a lakásba, ne az ajtó előtt riadozzak már, ha lehet.

Elmondta, mi mindent tehet értem.
A repertoár nagyrésze hidegen hagyott, ezek ugyan jó dolgok, de nekem kell egy kicsit hosszabb beleérző szakasz, mondjuk minimum néhány hónap, amíg megismerjük egymást, szülőket, múltat, részt veszünk néhány közös programon, színház, mozi, vacsora, ilyenek. Néztem közben Erikát és megállapítottam, hogy a kis pocit leszámítva egész jól tartja magát, 50 már biztos elmúlt és a 190-hez közelít.
Magasságban.
Biztos kosárlabdázott valamikor.
Vagy tartotta a palánkot.

Rákérdezett, hogy milyen ruhában legyen, mert széles fehérnemű-repertoárral rendelkezik, de ha akarom, nem vesz föl semmit.
Azt itt nem árulom el, hogy mit választottam, azt viszont igen, hogy egy franciaágyon  rendkívül jó szolgáltatást kaptam. Valami masszázstéma lehetett ott valamikor, mert volt a szobában egy masszázspad is, de csak rakodásra használódott.
Rég találkoztam ilyen nővel, aki ennyire jól érzi a férfitest minden egyes rezdülését és nem kérdez semmit, mert mindent tud.
Ezt imádom az érett nőkben, hogy hiúsági kérdést csinálnak a munkájukból és a saját nőségük visszaigazolásának tekintik, ha egy zászló áldásos közreműködésük következtében haptákba vágja magát, majd pihen.
Ha lehet, többször.
Hogy már nem mai legény és ez már nem olyan egyszerű?
Nem baj, akkor is!

Kaptam közben kétszer is nagyon diszkrét ajánlatot az aktusra, de azt köszöntem, továbbra sem kértem.
Én fizetek és még dolgozzak is?
No azt már nem!

Viszont ami történt, kár lett volna kihagyni.
A ciki csak az a dologban, hogy míg Erika már a telefonban felhívta a figyelmemet: ez nem masszázs, csak kényeztetés, sokan masszázs címszó alatt csinálják ugyanezt.
Sokkal szarabbul!

 

RoK