Milyen masszőrt keres?

-

Macskaszag, macskaszőr

2018-05-09

Egyszer fordult elő, hogy egy masszőz tévedésből(?) ugyanarra az időpontra egy másik kéjre vágyót is odahívott. Meg is lett a következménye, bár másmilyen, mint amire gondoltam.

Hirtelen tört rám a kéjvágy akkor, mentem a netre, erotikus masszázst és  ESZO-t kerestem.
Harmadik próbálkozásra sikerült is, a címet és a kapukódot is megkaptam a hölgytől.
Aztán egyszerre értem a ház kapujába egy - akkor azt hittem a házban lakó - emberrel, aki előre akart engedni, de én csak intettem, hogy most nem, várok még egy kicsit.
Nem akartam, hogy más is lássa, hova, kihez megyek, ezért derült égből villámcsapásként ért, hogy pár perc múlva ott találtam az ajtó előtt, ahová én is igyekeztem.
Kínos pillanatokat éltünk át, de bementünk.
A lakásban többen dolgoznak ugyan, de akkor csak egy hölgy volt jelen, zavart magyarázkodás következett, majd felajánlotta nekem, hogy gyorsan hív valakit, ha megvárom.
Én erre nem voltam hajlandó, sarkon fordultam és eljöttem.

Mivel ESZO-ra is készültem, a szokásosnál is felajzottabb állapotban ültem be az autóba.
Tudtam, hogy találnom kell valaki mást!
A telefonomban benne volt még a korábbi két szám, azokat hívtam.

Szerencsém volt, az egyik fölvette, fél óra múlva már csöngettem nála.
Az első amit megláttam, egy jól karbantartott macska volt, ahogy a félig kinyílt ajtó résében kidugta a fejét, a hölgy mögötte várt. Őt csak az előszobába belépve vehettem szemügyre, és ez lohasztott a lelkesedésemen. Hosszú vörös hajú, fonnyadt szépség mosolygott rám kedvesen.

Vékony, szinte szögletes alakú, halk hangon invitált beljebb.
Rögtön megfordult a fejemben, hogy visszakozok, és azt mondom, hogy köszönöm, nem kérem, de ilyen gondolatom korábban, másik két hölgynél is volt, és egyszer sem "koztam vissza", főleg nem ilyen, kicsit a látványtól már lohasztott, de még mindig intenzív kéjvággyal.

A lakást betöltötte a macskaszag (szeretem őket, bár lakásban nem tartanék), több cicajáték, cicakosár és egyéb kellékek mindenfelé.
A fürdés után talán a szokásosnál szégyenlősebben mentem meztelenül a szobába, ahol a hölgy fehérneműben várt. A teste látványa továbbra sem vonzott, vékony kezeit és lógó melleit látva masszív önostorozásba kezdtem magamban, hogy miért voltam olyan gyáva és miért nem húztam el még az ajtóból.

De újra győzött a kéjenc bennem és hasra feküdtem az ágyon.
Mivel közel került a fejem a padlóhoz, jól látszottak a szőnyegen, majd magam elé nézve, a lepedő széleinél kilógó ágytakarón megtapadt macskaszőrök. Igyekeztem nem lelógva elhelyezkedni, elkerülvén, hogy olajos bőröm majdan a szőnyeghez hasonlítson.
Ahogy mellém ült és hozzám nyúlt, azt éreztem, hogy ebből sem lesz énekes halott. Itt-ott matatott a vádlimon, a hátamon, nem igazán hozzáértőn, de aztán amikor be-benyúlt a combjaim közé, és hosszú csontos ujjaival simogatni kezdte a farkam töve (hason fekvő helyzetben) fölötti bőrrészt és olajos csuklóját be-benyomta a farpofáim közé, kezdtem másképp érezni magam. Megváltozott a fókusz és arra koncentráltam, hogy hozzuk ki a legtöbbet ebből a faramuci helyzetből.

Nem is lacafacázott sokat, 10 perc után kérte, hogy forduljak meg. Megtettem, közben amennyire izgalmi állapotom engedte figyeltem a szőrmentes elhelyezkedésre is. A látvány sajnos megint 5-10 perccel visszavetett a csúcspont felé való menetelésben.
Igaz, kibontotta fakó vörös haját, ami a háta közepéig ért, és amikor előre hajolt izgalmasan söpört végig mellkasomon, de én telt, feszes női test hatalmának akartam alávetni és megadni magam, és ő nem ilyen volt. Azért kezelésbe vett.

Bő, előmelegített olajat csorgatott a kezére és a köldököm köré.
Széttett lábaim közé ülve nyitott tenyereivel lassú, körkörös mozdulatokat indított el, amelyek középpontja egyre inkább tolódott az újra ébredező fegyverem felé. Néha-néha elsodorta, jobbra-balra bólogatott a lüktető fallosz. Arca szenvtelen volt, apró szájszegleti mosolyt engedett meg néha, gépies mozdulatokkal tette a dolgát. Egyértelművé tette, hogy a levezetés kizárólag kézi lehet, szóba sem jöhet a szája igénybevétele. Én nem is bántam, erotikus masszázshoz kevésbé illik a franciás végjáték. Legalább negyed óra eltelt, mikor végre először marokra fogta a farkamat. Addig csak keringett körülötte, stílszerűen cicázott vele, macskatalp puhasággal símogatta a liftező heréket, lapogatta, sodorgatta a csimbókokba ragadó szőrt. Érezhetően keményedtem, miközben érzéki ingerületek futkároztak a csípőm mélyén, le a türelmetlenül föl-föl emelkedő gátamig, majd vissza.

A második ilyen hullámzás közben ugrott a fejem mellé a macska.

Nem is váratlanság, vagy az állat közelsége maga, hanem a gyönyörömbe való betolakodás volt az, ami mindkettőnket megzavart és rám exponenciálisan lohasztólag hatott.
Ő nagyon zavarba jött, hirtelen, de szelíd, harag nélküli mozdulattal kitessékelte az állatot a szobából és rendesen bezárta az ajtót. Sűrű elnézések közepette folytatta, vagyis inkább kezdte felépíteni újra "varázslatot", ami már nem lett olyan, mint lehetett volna. Látszott, hogy igyekszik tudása legjavát nyújtani, ami egyébként nem túl magas szintű, de bennem már akkor megszakadt valami. Varázspálcát csinált az újra az ég fele törő fegyveremből, megmozgatott. Emelgettem csípőmet, éreztem, hogy közelgek valami felé. Annak érdekében, hogy turbózzam magam, simogatni kezdtem, leemeltem melltartóját lapos melleiről, markolásztam a hirtelen keményedő bimbókat, miközben ő bőszen dolgozott rajtam. Kissé vicsorítva, félig oldalra fordulva, a plafon felé lökődő ölemből végre kibuggyant valami. Cseppek repkedtek, ujjpercei hajlataiba folyva kenődtek szét, és jó néhányat az ágytakarón az összegyűrődő lepedő alól előtűnő szürke macskaszőrök szeltek ketté.
Hagyott volna ugyan pihenni az esemény után, de én elég hamar leléptem onnan.

nastyfiú