Milyen masszőrt keres?

-

Luxuslotyónál jártam

2018-01-04

Lassan kezd összeállni a kép, már ami a blogokon megjelenő véleményekből kiderül: a pasik elsősorban a változatosság végett kacsintanak kifelé a kapcsolataikból, legyen az jól-rosszul működő házasság, élettársi viszony vagy csak egyszerű kapcsolat.

Nomármost ami engem, a rozzant kéjencet illet, aki egy hosszú házasság után boldog élettársi kapcsolatban él, amibe belefér egy-egy erotikus masszázs, mely erotikus masszázsokban is akad némi következetesség, nekem is szükségem lehet egy kis változatosságra.
Valami újra, szokatlanra, hogy ne csak mindig ugyanaz.

Nem nagyon járok olyan lányokhoz, akik erotikus oldalon hirdetik a bájaikat, mert ott a kínálatban gyakran szerepelnek olyan extrák, amiket soha nem vennék igénybe még ingyen sem, a masszázstudásuk meg, hát inkább khm...
Soha nem fizettem a szexért és szerintem nem is fogok. Vannak dolgok, amiket pénzért nem lehet megkapni és szerintem a szeretkezésben rejlő apró örömök épp ilyenek.

Nem mondom, hogy nem nézem az említett oldalt, mert dehogynem...
Másodsorban pedig érdekel hogy kik mit szolgáltatnak.
Így találtam meg Phaedrát, akit nem is így hívnak, de én így emlegetem.

Phaedra NEM a képen látható hölgy, az ugyanis egy tipikus kamufotó, viszont akihez engem vitt a kalandvágy, kábé ilyen. A fotóin nem nagyon látszik, azok más miatt lettek érdekesek a számomra, viszont egy ilyen kategóriájú hölgy nyitott ajtót a Rózsadomb egyik társasházi lakásában.
A meglepetéstől majdnem lehidaltam.
Ha a képeiből kiderül hogy ilyen szép, biztos eszembe sem jut elmenni hozzá, hiszen már korábban is kifejtettem, miért ódzkodom az olyan nőktől, akik kevés híján belehalnak a saját szépségükbe.
Nem volt mit tennem, ha már egyszer ott vagyok, akkor nem mondhatom, hogy "figyelj, olyan szép vagy hogy inkább lelépek" - ezért gondoltam, lesz ami lesz.

Phaedra figyelmeztetett, hogy ő nem masszőz, masszírozni nem tud meg nem is nagyon akar, az ugyanis megerőltető a kis kacsóinak, de kérjek tőle bármit, örömmel megteszi.
Miből lehet válogatni?
Kaptam egy szóbeli árjegyzéket, rajta rengeteg extra, kölcsönös francia, láberotika és társai, darabonként kétezerért.
Aha, gondoltam, csak az alapárat felejtettük el tisztázni, de én nem csak úriember vagyok, hanem igyekszem annak is látszani, ezért nem kérdeztem rá, majd kiderül a végén, végülis most vagy kalandban vagyok benne éppen, vagy nem!
Maximum ha túl sokat fizetek, akkor színesebb sztorit gyártok, vagy ráveszem az illetékeseket, hadd tegyem már közzé, ki is az a Phaedra!

Nem hallgathatom el azt sem, hog Phaedra olyan szerelésben fogadott, ahogy a képein szerepel, ami azért nagy dolog, mert a lányok többsége a fotózásra kicsípi magát, smink, seggig érő csizma, fodrász, ajtót meg úgy nyit, mint aki épp most hagyta abba a pincetakarítást, mackónadrágban, csapzott hajjal, kócosan, csak épp szaga nincs  - vagy
rosszabb esetben van még neki az is.

Nem én lennék a rozzant kéjenc, ha nem vettem volna rá a bombázót egy kis masszázsra. Meglepetésemre szakszerűen nyúlt a hátamhoz, még kérnem is kellett, hogy kímélje a kezecskéit.
Kímélte onnantól.
Az ágyékomat cserkészte be hátulról sejtelmesen, majd megkért, fordulnék már meg - és azonnal a lényegre tért, ügyesen.
El tudta velem hitetni, hogy nem én vagyok a sokadik kuncsaftja, akit annyira un az ágaskodó farkával együtt, mint nőgyógyász a szétrakott lábakat. 
El tudta velem hitetni, hogy nőként viszonyul hozzám.
El tudta velem hitetni, hogy adni akar.

Nem tudta elhitetni, hogy élvezi az együttlétet - pedig akarta, szegényke, nagyon is.
Nekem viszont mindig röhögnöm kell, amikor egy hetéra kéjesen nyögdécsel.
Persze miért is a vidámság, hisz baromi izgató lehet neki, hogy ott tehénkedem az ágyán, kezem tele a popsijával, egyik kezében a farkam, másikban a golyóim, hát persze hogy háhh huhh ehh ahh ehh nyihhihihh !!!

Basszus, ez a nő gyönyörű akkor is, ha a cicije szilikonból van, minden más igazi és csodás!
A szeme.
A szája.
A karjai.
A segge.
A kilométeres, feszes comja.
A lába mint egy műkorcsolyázóé.
Heej, ha masszírozni is tudna...

Node kérem, ez még itt nem a mennyország, ne akarjak túl sokat, végülis megkaptam mindent, amit szerettem volna. Némi aprópénzért eltöltöttem egy kellemes órát egy olyan nővel, akiből ennyi épp elég, aki másfél óra után talán már idegesítene.
Pedig még értelmes is volt.
Ráadásul 14k-t kért, amit egyáltalán nem sokalltam.
Szépleány, tudom hogy nem olvasol, de megyek még Hozzád!