Milyen masszőrt keres?

-

Leáldozóban a farokverés csillaga

2018-06-08

Ülnek a lányok a telefon mellett és várják, hogy megcsörrenjen.
Próbálkoznak másfelé hirdetni, akciózni kezdenek - ám a vendég nem jön.

Korábban már felvetettünk néhány kérdést, hogy vajon miért nem megy a bót. Ennek pedig volt is némi hatása, hiszen néhány szolgáltató változtatott a korábbi szokásain, de ez még mindig kevés.

Egyre kevesebb ember engedheti meg magának, hogy rendszeresen kiadjon 10-15 ezer forintot egy masszázsra.
Gyakran hangoztatott sztereotípia, hogy az erotikus szolgáltatásra mindig van kereslet, de valamit kissé félreértenek az érintettek. (akik alatt a némi erotikával kiegészített masszázs szolgáltatást nyújtókat kell érteni).

Dugásra nem sajnálja a pénzt az, akinek másképp nem jut elég punci, szakszerű masszázsra is kiszakít a családi kasszából mindenki, aki üvölt az ízületi fájdalomtól, vagy épp nyögdécselve tud csak leülni, a farokveréssel végződő kenegetés-simogatás luxusnak számít.

Aki VALÓBAN tudja erotikus masszázs elemeit, az csak némi fogalomcsökkenést kénytelen elszenvedni, meg azt, hogy növekvő rezsi mellett apad a bevétel, tehát kevesebbet keres, de aki se masszírozni nem tud, se az érzékek nyelvét nem beszéli kiválóan, az jobb ha kicsit átgondolja az elkövetkező hónapokat.
Valamit nagyon másképp kell csinálni, tanulni, vagy a szakmát jobban, vagy mást.

Így nem biztosan nem megy tovább.

Még két éve is össze lehetett szedni néhány százezret pár hónap alatt azzal, hogy egy képzetlen hölgy egy óra alatt megmutatta a másiknak, hogyan kell masszírozni, feladtak egy tangabugyis hirdetést és sorban álltak a gyors kielégülésre vágyó farkasok, ma már ez biztosan nem fog menni, akkor sem, ha valaki szebb, mint Palvin Barbara és Mihalik Enikő együttvéve.
A  igénytelen gyorslövők nem pazarolnak el másfél órát és 10-15 ezer forintot egy masszázsnak nevezett szolgáltatásra, amikor 3-4 ezer forintért tíz perc alatt megkapják ugyanazt az utcai harcos lányoktól.

A jó szolgáltatás még mindig eladható, ha nem is annyiért és olyan mennyiségben mint 2-3 éve, de amit sokan annak hisznek, az nem jó szolgáltatás és nem is erotikus masszázs.
Ezért nincs vendég és a pillanatnyi helyzetet elnézve ebben a körben egyhamar nem is lesz.

Az Auchan mindig keres pénztárost és árufeltöltőt, igaz hogy ott dolgozni kell, de legalább fizetnek érte.