Milyen masszőrt keres?

-

Két dudás egy csárdában

2018-02-13

Kívülállók számára elmondom, hogy masszázs szolgáltatást hirdetnek szakképzett, okleveles masszőzök, akik az egyórás, szakszerű masszázsprogram végén a menet közben felmerült erotikus gerjedelmet könnyed kézimunkával vezetik le - és masszázst szolgáltatást hirdetnek olyan pillangók is, akiknek elegük lett a büdös kamionsofőrökből meg a sok dugásból és inkább bevonulnak egy masszázspaddal felszerelt lakásba, ahol kapnak egy másfél órás kiképzést, de közük sincs a masszázshoz.
 

A kétféle szolgáltató olykor békében dolgozik ugyanabban a lakásban, bár mint a levélírónk példája mutatja, a rosszabbik lány könnyen elronthat mindent.
Kívülállókon pedig olyan személyeket értek, akik még az életükben nem vettek igénybe masszázst, de más nőcis szolgáltatást sem, vagy maximum egyszer olvastak egy írást a masszázsról és ettől automatikusan szakértővé avanzsáltak.
 
Már nem először fordul elő velem, hogy kinézek egy csajt, de kiderül, hogy valami rosszhírű irodában szolgáltat. Ilyenkor kivárom azt a néhány hónapot, amíg átkerül máshova vagy önállósodik. Így jártam Amarillával (a nevet megváltoztattam. a szerk.) aki a hírhedt Térdkalács (a nevet megváltoztattam. a szerk.) utcai szalonban dolgozott aztán eltűnt a hirdetése, de újból előkerült más néven és másik helyen.
Nem csalódtam benne, pont olyan kedves volt ahogy arra a fotói alapján számítottam. Jól masszírozott és nagyon értette a férfitestet. Azt hittem, egyedül dolgozik az óbudai lakásban, mert egyszer sem láttam mást, idegen cipőket  vagy kabátot az előszobában, soha nem hallottam motoszkálást, hangokat, járkálást a masszázs közben. Sokadszor jártam nála, amikor teljesen megváltozott. Feszült volt, és ideges, és mindig az órát nézte.
Kérdeztem, mi baj. Panaszkodott hogy ketten bérelték a lakást és barátnőt cserélt, vagyis új kolléganője van, aki átvette az irányítást és új rendszert vezetett be, mert kevés a bevétel.
Eddig tízezerbe volt egy masszázs és annak a fele volt az övé, a másik fele a közös költség. Mostantól tizenkétezer a masszázs és abból hat az övé, de ő a régi vendégeinek nem emelt árat, így eleve veszít egy ezrest. Ennél is rosszabb, hogy a kolléganő állandóan nézi az órát, ha letelt az egy óra, akkor kopog az ajtón és ha a vendég nem tűnik el öt percen belül, akkor fizessen még egy órát. Meg még azt is akarta ez a csaj, hogy tejeljen a vendég előre és amíg tusol, addig a két masszőrcsaj rendezze el egymás között az anyagiakat, mert biztos ami biztos.
Ellentmondás nincs, a csaj erőszakos, hisztérikus, azonnal ordibál és fenyegetőzik. A kaucióban viszont az én masszőzömnek sok pénze van így lelépni sem tud egyhamar.

Nekem meg bármennyire sajnálom, ilyen körülmények közé nincs kedvem visszamenni. Szerencse hogy mindig van egy csomó új, kezdő lány.

 

RoK