Milyen masszőrt keres?

-

Kellemes negyvenes

2018-06-15

Mandy meghívott magához egy látogatásra, amikor egész véletlenül felhívtam őt telefonon a kedvenc masszázs oldalamról ahonnan időnként információkat gyűjtök rendelőintézetekről. Mandy egy csinos 40 körüli, intelligens hölgy formás keblekkel, aki némi ajándék ellenében kielégítően megmasszíroz és kimasszíroz.

Ő is levetkőzött és egy bevezető svéd masszázs után megfordultam, mert a cövek nagyon nyomott már alulról. Nem kellett kérni, hogy elkapja a rudit. Simogattuk egymást és nagyon jól reagált az erogén zónák érintésére, ami újabb felhajtóerőt hozott létre.

Ezen felbuzdulva, érezve, hogy elengedi magát  és élvezi néhány perc alatt hangosan elélvezett az ujjaimtól. Ezt szeretem egy szolgáltatónál legjobban. Egy- két perc pihegés után ismét kezelésbe vette a kopasz ezredest, aki repülőtiszt lehetett fiatal korában, mert hamar elszállt.

Bár először azt mondta, hogy kétszer is lehetőséget kap rá a parancsnok úr, de a fél órába az már sajnos nem fért bele. A többi rendelőhöz képest a fél óráért annyi pralinét kér ajándékba, mint máshol egy óráért, így azért húzós, és kétszer megfontolja az ember, hogy a kellemes együttlét ellenére visszatérjen-e mostanában. Szerintem korrekt lenne tőle, ha igazodna a piaci pralinémennyiséghez, akkor ő is jobban járna.   

Azért jó nála, vele, mert nem az az érzésem, hogy egy profi "erotikus szolgáltatónál" vagyok, hanem mintha épp sikerült volna egy kolléganőt elcsábítani egy kellemes együttlétre. Talán az is okozza ezt, hogy nem sok időt töltött még el ebben a szakmában, eddig csak a "lejtos" változatot gyakorolta. Külön plusz pont.