Milyen masszőrt keres?

-

Húzd el innen a micsodádat!

2017-12-29

Jót derültem Hapcimanó levelén, mert eszembe juttatott egy húsz évvel ezelőtti beszélgetést.

Egy telefonon érdeklődő ügyfél így szólt az ár hallatán: "megbaszhatják maguk az ajánlatukat", amire kapásból azt találtam mondani: "értem, mire céloz" és utána elkezdtem pukkadozni a röhögéstől, mert magam is meglepődtem a reakciómon. Azon méginkább, amikor az ügyfelünk másnap megint jelentkezett és azt mondta: küldjünk neki egy csekket.

Mi köze ennek a masszázshoz és az alábbi levélhez?
Az hogy ha egy szigorúan gyógyászati masszőrhölgynél finoman bepróbálkoznak, az még nem jelent semmit, abból még lehet szigorúan erotikamentes gyógymasszázs, de csak ha az illető kellő intelligenciával tud hárítani. Ugyanis vannak ügyfelek, akik igénylik a jó masszázst ama bizonyos befejezés nélkül is és tudomásul veszik, hogy ha nem, meg vannak olyanok, akik kifejezetten érzékiség nélkülit keresnek és ha a hölgy bevállalós, akkor elköszönnek tőle.
Ha meg nem bevállalós, de a puhatolózás kihozza belőle az arrogáns fúriát, akkor cseszheti: örökre elriasztott egy jó vendéget és örülhet ha csak egyet.
Az ilyen hozzáállásnak ugyanis híre megy.
 

Szia!
Nekem is elsősorban a jó masszázs a fontos de szeretem hogy ha a végén nagyon felizgulok, akkor  nem álló farokkal kell kimennem a zuhanyzóba.  Nem szeretem azokat a csajokat, akik szándékosan izgatnak fel ha nincs kedvem akkor is, csakhogy a végén több lóvét szedjenek le rólam.

Egy szépségszalonban járok nyiratkozni ahova kiírták hogy masszázs férfiaknak is.  Láttam néhány elégedett pofát kijönni onnan ezért ki akartam próbálni én is.  Ötven felé közeledő debella volt az ügyeletes masszőr hölgy és nagyon közevetlenül fogadott, mindjárt tegezett és mondta hogy vetkőzzek csupaszra.
Úgy átgyúrt, mintha tészta lennék és volt hogy fájt is, de a combombhoz egész másképp nyúlt és amikor az ágyékomhoz közel járt a kezével, akkor hol a farkamat nézte hol az arcomat és közben elmosolyodott többször.
Amikor épp az ágyékomban járt és a keze fejével piszkálta a golyóimat akkor megfogtam a kezét és rátettem a fütykösömra, no erre elborult a feje és lehordott hogy mit képzelek és hogy húzd el innen a faszod ez nem kupleráj. Szarul éreztem magam és dühös is voltam rá, jól leugattam volna hogy ha ilyen finnyás akkor mit csáboskodott még két perccel ezelőtt is de féltem hogy kinn meghallják, ezért fizettem és otthagytam a helyet, oda többet a fejemmel sem megyek.

Nem gondoltam hogy ez a tyúk ilyen bunkó tud lenni!
Szerinted mit csináltam rosszul?

Hapcimanó