Milyen masszőrt keres?

-

Hölgyvendég komplex kielégülése

2017-12-14

Először azt hittem, a feladó meg akar ismerkedni velem, amikor megérkezett ez a levél, hiszen épp úgy kezdődik, mint egy társkereső hirdetés, vagy arra adott válasz.
Később kiderült, másról van szó.
A masszőrét ajánla, bár nem nevezi meg.
Jobb is így, mert ha odaír egy telefonszámot, vagy weblapot, az nem kerülne adásba.

Hölgyeknek is lehet!

40 éves, csinos, 2 gyermekes, kiegyensúlyozott kapcsolatban élő nő vagyok.
Sokat hallottam arról, hogy férfiak eljárnak erotikus masszázsra. Ebből fogant az szándékom, hogy én meg egy férfihoz menjek ilyen szándékkal. Vonzott, hogy egy idegennel megtapasztaljam a masszázs és erotika elegyét...
Felhívtam egy ilyen hirdetőt. Kellemes hangja volt, értelmes, intelligens férfi benyomását keltette. Abban megállapodtunk, hogy ha a szimpátia kölcsönös, akkor a masszázs után bármi megtörténhet.
Izgatottan mentem a megbeszélt találkozóra. Rokonszenves, nyugodt, intelligens, 50 év körüli, fiatalos férfi fogadott. Kellemes, visszafogott a stílusa. Kellemes, halk zene, illatos gyertya mellett kezdett masszírozni. Nagyon finom keze volt! A masszázs szinte azonnal kellemes bizsergéssel töltött el. A Vállam, hátam, derekam, combom, lábszáram megújult!
Derekammal, csípőmmel tudattam a masszőrrel, hogy a tangámat vegye le, és az intim részemet is simogassa, ilyen finom férfi kezet eddig el sem tudtam képzelni! Szinte türelmetlenül kértem, hogy ő is vetkőzzön le, legyünk mindketten meztelenek! Éreztem, hogy a férfiassága türelmetlenkedik... én is aktivizálódtam, kezemmel, számmal segítettem!
Többször volt orgazmusom, nem tudtam eldönteni, hogy totálisan elfáradva, vagy felfrissülve jöttem el tőle. De az biztos, hogy havonta elmegyek ehhez a zuglói masszőrhöz! És nem érzem úgy, hogy megcsaltam volna a férjemet, hiszen csupán egy komplex masszázson voltam...
Csak ajánlani tudom minden nőnek!