Milyen masszőrt keres?

-

Hogy lehet egy pasi ilyen szemét?

2018-04-09

Hogy mennyire erkölcsös erotikus masszázsra járni? Sokan, sokféleképpen ítélik meg. A nagy moralizálást kihagyom, mindenkinek a magánügye, ha ilyen masszázsra jár. De van az egésznek egy nagyon fontos egészségügyi kockázata, amiről mintha senki sem tudna, vagy mintha senki se figyelne rá.

Létezik valóban erotikus masszázs, ami egészségmegőrző, és nem feltétlenül az orgazmus a célja. Szerintem az ilyen ritka. Most nem is erről lesz szó. Amit általában erotikus masszázsnak hirdetnek, az egy többé-kevésbé szakszerű masszázsból és "levezetésből" áll. A netes hirdetésekből meg beszámolókból kiderül, hogy a masszőzök nagyobbik fele "levezetésként" orális szexet is ad. Igény is van rá. A hirdetések kommentjeiből, beszámolókból látszik, hogy sokan direkt ezt keresik. Olyan masszőzök, akik nem vállalják panaszkodnak, hogy kevesebb emiatt a vendégük, hogy a telefont leteszik, mikor elmondják, hogy ilyet nem vállalnak. Ami rosszabb, amikor a vendég mégis eljön, és a helyszínen kezdi erőltetni a témát.
 
A lényeg, hogy sok ember erotikus masszázsra megy orális szexért. Persze óvszer nélkül. Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Nem tudják, hogy van egy rakás olyan betegség, ami így is terjed?! Ezek közül a betegségek közül van, ami csak kellemetlen, van, ami viszont veszélyes, vagy nehéz gyógyítani. Ráadásul nem csak a férfiaknak okoz egészségügyi problémát, hanem a masszőznek is például a szájüregben vagy a garaton. És ezen az nem sokat segít, hogy a masszőz esetleg eljár szűrésre, ahol utólag kimutatják az egészet. Közben a masszőz már átadta a betegséget a kuncsaftjainak meg a pasijának. És a vendég hogy lehet ilyen felelőtlen? Belegondol, hogy  aznap az ő farka már valószínű, hogy a sokadik a masszőz szájában? Összeszed valamit, aztán ha van vagy lesz partnere, átadja neki.
 
És itt azért mégis beszólnék a kapcsolatban élő orális szexért járó kuncsaftoknak: hogy lehet olyan szemét egy kapcsolatban élő pasi, hogy a párját kiteszi mondjuk egy méhnyakrák kockázatának azzal, hogy eljár "lekezeltetni" magát??? Mert más kérdés, hogy mennyire erkölcsös úgy általában ilyen masszázsra járni, meg az, hogy hazaviszi a fertőzéseket!
 
Akinek nem inge...
 
Kornél
szexuális felvilágosító programba bevont egyetemi hallgató