Milyen masszőrt keres?

-

Hódíts a lábaddal!

2016-05-12

Szép lábra vágysz?

A szexis, vonzó láb nemcsak szerencse kérdése, magad is tehetsz érte...

A női lábakat sokan a legszexisebb testrésznek tartják. A férfiak közül,  jónéhányan valóságos láb-fetisiszták. Kínában valamikor a lábat tartották a női szexuális vonzerő fő jelének, és mivel az apró láb számított a legszebbnek, szerencsétlen lányok lábát már kicsi korukban elkezdték visszakötözni, hogy megkapják a kívánatos aprócska végeredményt. Szerencsére ez az embertelen gyakorlat mára megszűnt, de a divat a mai napig ragaszkodik a kis női láb ideáljához. Valószínű, ez a magyarázata annak,  miért olyan nehéz  (csinos) széles fejű cipőt találni, és miért kényszerülünk olyan hegyes orrú, magas sarkúkat viselni, amelyek ugyan szép látványt nyújtanak, de hosszabb távon eltorzítják a lábat. A nők persze hiúak és hódítani szeretnének, ezért viselik az álomszép (ám  néha roppant kényelmetlen) csodatopánokat. Ezért is, a lábak karban tartása nagyon fontos, elemi szabály!

Az első és legfontosabb alapkövetelmény a tisztaság: a láb körmeinek tisztántartása épp olyan fontos, mint a kézkörmök ápolása. A minimum, amit esténként megérdemel, hogy alaposan megmossuk  és – főleg nyáron, a mezítlábas szandálok idején – körömkefével is munkába vegyük.

Második: a bőrápolás. Ha a láb tiszta és egészséges, otthon is készíthetünk tökéletes pedikűrt.  Nem kell más,  mint lábápolót tartalmazó víz az áztatáshoz,  sarokreszelő  vagy bőrradír a bőrkeményedések eltávolításához, körömreszelő és olló a körmök formázásához.

Harmadik: a szőrtelenítés, sima lábat mindenáron!  Ez a legfőbb célunk és mindent bevetünk ennek érdekében. Borotva, szőrtelenítő krém, gyanta, epilátor. Választék van bőven, csak meg kell találnunk a számunkra megfelelő megoldást.

Negyedik: a kényeztetés. A lábápolás legfontosabb része a hidratálás! Ugyanis csak akkor marad tartós az ápoltság, ha a lábat, amennyire lehet puhán tartjuk.  A lábfejet és a talpat alaposan masszírozzuk át lábápoló krémmel, vitaminos testápolóval vagy  balzsammal. A frissítő lábápoló balzsam természetes kivonatainak és összetevőinek köszönhetően életre kelti és felfrissíti a fáradt lábakat.

A láb egészségének védelmében fontos szerep jut a lábfürdőzésnek, a fürdés utáni hideg-meleg  vizes tusolásnak is.

A szép, szexis láb nem csupán szerencse kérdése, te magad is sokat tehetsz az ápoltságáért!