Milyen masszőrt keres?

-

Hazudós lányok az erotikusmasszázson

2018-06-01

Ha most olvasás után felkiáltasz, hogy "ekkora seggfejet" - asszem igazad van.
Nekem is kiabálhatnékom van. Nem kicsit, nagyon!

Adva van több száz masszőrlány és adva vagyok én, aki itt bizsereg a városban, menne maszatni, de nem tud...

Délelőtt már elcsesztem egy csomó időt meg egy valag pénzt, ami arra volt jó, hogy élményeket szerezzek a masszőrlányok hozzáállásáról, már ami az elérhetőséget és a telefonozást illeti.
Masszázs nem lett belőle.
Most ránéztem a netre, mert a bizsergés nem múlt el - és most már a kedvem is elment a dologtól, így aztán marad helyette az írás.

Szóval - szokásommal ellentétben és elveim fenntartásával - átnéztem az erotikusmasszázs.hu-ra. Megtetszett egy lány, Ria.
Felhívtam.
Azonnal felvette.
Csacsogni kezdtünk.
Megtudtam, hogy az V. kerületben dolgozik és azonnal tud fogadni. Épp arról beszéltünk hogy milyen szerkóban fogad, amikor egyszer csak megszakadt a vonal.
Asszem letette.
Hívtam újból.
Sok csörgés után felvette és lecsapta.
Hívtam ismét.
Kinyomta.
Aztán megint.

Tartottam egy rövidszünetet.
Hépt perc után megint hívtam.
Felvette.
Ugyanaz  a hang.
Ria vagyok.
Kérdem, mi történt az előbb.
Azt mondja, nem vele beszéltem.
- De hát az előbb is azt mondtad hogy te vagy a Ria, meg most is.
- A Ria a barátnőm és felveszem a telefonját.
Oké, masszázsra akarok menni, nem pedig az igazságot kideríteni, lógattatok egyet csajok, de hagyjuk - gondoltam és a lényegre tértem.
- Folytatnám a beszélgetést  Riával, ami az előbb megszakadt, épp indulnék hozzá - mondtam, mire egy másik női hang szólt a telefonba, hogy
- Segíthetek?
- Riával szeretnék beszélni.
- Vele nem lehet, vendége érkezett.

Hét perce beszéltünk és azt mondta, azonnal tud fogadni. Oké, időközben váratlanul beérkezett egy vendége. Rendben.
Viszont aki így vendégnek érkezik, az először tusolni indul a hóna alatt egy törölközővel (min 5 perc), közben pedig lehetne akár telefonálni is, tehát megint hazudtak a lányok, ráadásul elég rosszul.
Mondhatnám még, ha nagyon jóindulatú vagyok, hogy biztos együtt fürdik a vendéggel és ezért nem ért rám, de nem vagyok jóindulatú, ráadásul pár perccel később felhívtam egy másik belvárosi masszázsszámot, ugyancsak az erotikus masszázsos oldalról, és UGYANAZ a hölgy vette fel, aki először és másodszor Riaként mutatkozott be, majd letagadta hogy vele beszéltem.

Ez már így sok.
A masszázs bizalmi kérdés.
Bíznom kell abban, hogy a telefonon megadott helyen találom a lányt, hogy beenged, hogy valóban masszírozni akar és nem kirabolni vagy megzsarolni, hogy nem lop tőlem, amíg a fürdőben vagyok, hogy nem szedek össze nála semmit, hogy nem veszi videóra, amint a farkincámmal játszik és utána nem kínálja megvételre a musztert, hogy tényleg nő és nem csak nőimitátor.

Ennyi hazudozás után ebben a társaságban nem tudok bízni.
Nagyon remélem, nem hirdetnek a masszázsinfón és nem futok beléjük ismét.
Mindenesetre az erotikusmasszázs oldalt kezdem utálni.

Örülhetnék hogy megúsztam egy rossz kalandot, jobban bosszankodnék, ha odamegyek és akkor nem enged be, vagy megpróbál egy "barátnőjével" kezeltetni, maradt nálam egy csomó pénz is, csak ne bizseregnék most annyira!