Milyen masszőrt keres?

-

Frenetikus élmény a négykezes

2018-01-17

Két kéz, négy kéz, kész lettem

Nem törekszem állandó partnerkapcsolatra. Próbálgattam, de nem bírom elviselni se a csöndes, se a hangos szemrehányást, ha  randi helyett éppen máshol, mással töltöm az időmet. Jogom van hozzá, de azt is belátom, nem rendes dolog egy nő lelki életébe térdig gyalogolni.

Így aztán maradok az alkalmi kapcsolatoknál, amihez általában találok partnert. De alakul úgy a helyzet, hogy mégse. Egy ilyen periódusban döntöttem az erotikus masszázs mellett. Nem akarom ezzel koptatni a klaviaturát, elegen írtak  erről a témáról. Volt felejthető, de nagyon izgalmas is. Azt viszont az itt olvasottak után hadd szögezzem le, elhanyagolt masszőzzel sose volt dolgom. Volt kicsit butuska, de a masszőzöket nem az eszükért szeretjük.

Ami viszont frenetikus élmény volt, a négykezes.

Szerintem ez a téma minden pasiban benne bújkál. Talált pénzzel a zsebemben döntöttem úgy, hogy na, ezt most „befektetem”. Nem olyan nagy a kínálat a téma hirdetési piacán, de gyönyörű két lányra bukkantam,  az egyik fekete, a másik szőke a variáció kedvéért, csupacsipkés szexis kis micsodákban domborítanak a hirdetési felületen, amitől egyszerűen megveszek.

Nem okoztak csalódást a találka során sem. A hosszúhajú fekete lány piros csipkét, a szőke feketét viselt harisnyakötővel. A mindenféle blabla, zuhany, tea, ecetera után ketten a két oldalamról kezdték a masszázst a lábaimmal, a fenekemtől felfele viszont osztoztak, egyikőjük a hátam, a másik meg a fenekem masszírozta. Nem próbáltam még a cicimasszázst, de ezek a lányok nem spórolták ki a gömbölyűségüket sem, fogalmam sincs, hogy így akarták-e, vagy csak így sikerült, de a kezek mellett éreztem a símogatásukat, a hátamon fekve való masszírozásnál pedig a szőke cicije állandóan a számat súrolta, miközben a fekete a prosztatáimat sem kihagyva alulról dolgozott rajtam. Az egy órás árban benne volt a levezető extra is, amit ketten felváltva produkáltak rajtam, és a végső robbanás előtt rákérdeztek, hogy kérnék-e egyebet is.

Számomra teljesen közömbös a téma, hogy masszőzként, vagy prostiként hirdetik magukat a lányok. Ezek profiként adták magukat mint masszőzök és mint az erotika istennői is. A pihegés után se hajítottak ki seccperc alatt, hanem vérbeli marketingesként a következő masszázsra plussz félórát ígértek be.

Hasonló jókat kívánok mindenkinek.

Zoli bátyátok