Milyen masszőrt keres?

-

Feledékeny szépmellű

2018-05-11

Lenyűgözött a dús, fényes fekete hajú, mélyen ülő, parázsszemű lány szépsége.
Ahogy Jimmy Hendrix is megénekelte egyik zseniális dalában, engem megbabonázott. (Előre szólok, hogy Jimmy a hipnotizálni szót használta, mielőtt belekötne valaki!)
Az érkezéskor megbeszéltük a programot és megegyeztünk, hogy a mellei között vezetem le majd a mostani szende sóvárgásból addigra remélhetőleg visszavonhatatlan gyönyör-paranccsá alakuló feszültséget.

Itt áll előttem ez a lány, a buja tekintetével, a feszes, csúcsosan duzzadó melleivel, s az izgalomban megnyúló, rózsaszínből barnára váltó mellbimbókkal. ("Ízleltél már márgás datolyát, melynek íze az ínyeden hatol át?") Lenyűgöztömben igazán zavarban vagyok, talán a lány túlzott közvetlensége miatt - ez nem bizalmaskodó, hanem távolságtartó, de delejező közvetlenség -; bár csak egy pillanatnyi a zavarom. Olyan villanásnyi megtorpanás ez, ami egy férfi és egy nő között, a vad ösztön mozdította egymásnak esés előtti pillanatokban szokott bekövetkezni, amikor már mindkét fél számára egyértelmű, hogy mi fog történni.
Itt és most, persze, úgy tudom, hogy az ösztön csak nálam mozdított meg valamit, és egészen pontosan nem az fog bekövetkezni, amire én leginkább mozdulnék, de helyette a mellközi tavasz is tökéletes lesz. Épp annyi idő telik el, amíg ezt végiggondolom, ő már terel is az ágy felé, és meglepetésemre hanyatt fektet és betakar. 
Egyszer-kétszer a szélénél fogva megemeli a nagy, bolyhos törülközőt, megrántja és fellobbantja fölöttem, az áradó légáramlat hűsít, s ahogy finoman végighúzza rajtam a testemre  visszahulló anyagot, veszettül borzongok. Érzem, hogy heréim már ettől feljebb s beljebb emelkednek, és jól érzékelhető erekció teszi egyre tekintélyesebbé a farkamat. Csak a szeme és sokat ígérő mosolya villan oda, de ez is elég az újabb növekedéshez. Jó bevezetés ez, hiszen ezután nekifog a nem túl erős masszázsnak. Talpamat tenyérpárnára fekteti, a combomig húzd meg-ereszd meg módon el-eltenyerelget, miközben édesen szuszog, majd az ujjongó testrészemet szinte kikerülve a hasamtól a mellkasomig körözget. (Azért csak "szinte", mert közben mintha csak véletlenül érne hozzá, úgy selymezi végig a kezével, a bal csuklójától a könyökéig végighúzva a bőrön, s néha a datolya bimbók is bele-belekaristolnak a bőrbe. Imádom ezeket a profi "mintha" érintéseket!!) Lassan erogén zónáim mentém bóklászgat, időnként át-átlép határokat, de ízlésesen csinálja (legalább is az én ízlésem szerint!), bár én többet is elfogadnék, igaz, én hajlamos vagyok túlzásokba esni. Ő (még most) nem.
Miután hasra fordulok, nem kérdezi, hogy milyen erősséggel masszírozzon, tudja, hogy mi kell nekem. Időnként belelendül és ilyenkor ez sokkal inkább szenvedélyes erotika, mint erotikus masszázs (mintha ő is élvezné, de az effajta profizmus taglalásába most nem kezdenék bele), aztán meg szenvtelen, sokszor szinte személytelen markolászás, mintha kenyeret dagasztana. Mégis, ezek az ellentétes hangulatok és hideg-meleg változások tartanak valahova, van bennük rendszer, érzem, hogy visznek a megegyezéses végkifejlet felé, amire egyre jobban vágyom. Előre látom már, ahogy majd állát leszorítva és lefelé nézve bűvöli a síkos hús-szorosból ki-kibukkanó opálosodó lila fejet, érzem bennem a türelmetlen lüktetést, az egyre feljebb és feljebb srófolódó vágyat, a kéj nyüszítését, és átélem a hosszú, nyugodt csípőemelgetőből zakatoló légkalapáccsá váló átlényegülést, a villanó neonfehérséget, majd a mindent és utána a semmit.
És ő tényleg efelé terel, már figyelni sem tudok az egyébként kellemes ellazulásra, fordulni szeretnék, és nekivágni végre az utolsó nagy kalandnak. Az idő el is telik lassan, én ezalatt hol jobbra, hol balra hajtva a fejem a teste formáinak változásait figyelem, igyekszem kilesni őt és belesni ide-oda (úgy teszünk, persze, mintha titkon lehetne, mintha voyeur lehetnék, miközben épp ezért vannak a tükrök), vagy csak a női idomok szépségének áldozok.
A fordulás után a teljes körű letámadást választja, ami nincs ellenemre, hisz tudom, hogy értem van és nem ellenem. (Lásd még J.A, E.P, távol az erotikától, de E.P.-nél pornográf módon.) Mintha egy végletekig tartó gyönyörfokozásra kiképzett TEK kommandó akciózna rajtam, úgy leteper, annyi ujja, keze, lába, hasa, melle, feneke, haja, bőre, csókja, nyála, nedve, stb. lep el, hogy szinte fuldoklom a kéjben. Másodszor érzem azt, mintha ő is élvezné, annyira bele-/belém feledkezik, tobzódik az erotikus masszázst már jócskán meghaladó ki- és feltárulkozásban, hogy ez már szex, néha már túlzás, a nyálam egyéb testnedveivel keveredik, szőrt szálazok ki a számból, így nem csoda, hogy ebben a kavarodásban és már-már érzelmeket felkavaró zűrzavarban, szó szerint - és átvitt értelemben is - a háta mögött megadom magam és a derekára fröcsögök. Ez, mint egy varázsütés, visszarántja a valóságba, hirtelen megemelkedve hátracsusszan, hogy a megbeszélteknek eleget tegyen, de mellei már csak a zsugorodó, az utolsókat rúgó húsdarabot ölelhetik körül. 
Fura egy extázis után ilyet mondani, de hiányérzet maradt bennem. Bár hozzám bújt, cirógatott, elnézést kért, és őszinte sajnálatot láttam a szemében, de mégis elkedvetlenedtem, mert más véget képzeltem, de nagyon, el.
Persze nem hagyta annyiban a feledékeny lány! Nem kellett nagyon győzködnie ahhoz, hogy belemenjek egy ráadásba. Egy nyugodt teázás és fejmasszázs után újra harcra készen álltam és az akkor már célzatos be- és rávezetés után a mellei között befogadott a mennyeknek országa.
Azóta még egyszer voltam nála, egy csodálatos kebel-end programon, de mára már letette a lantot, visszavedlett vagy átalakult családanyává. Kár. 

Nastyfiú