Milyen masszőrt keres?

-

Erotikus kiruccanás hölgyeknek

2018-06-06

Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült szert tennem, így másban is gondolkoznék.
Rátaláltam a Jóni-masszázsra.
Hogy mi is ez pontosan?

Na igen, ez a masszázs fajta nem a prűdek és erkölcscsőszök masszázsa.
De nagyon érdekelne.
Az ember lánya, ha már kicsit kényeztetésre vágyik, akkor az legyen komplex.

Nem, sajnos otthon nem kapom meg, sem ilyen hosszas kényeztetést, sem a szexualitást.
Tulajdonképpen innen indult az egész, ezért keveredtem a net bizonyos bugyraiba...
Párom édes, imádnivaló, imád, és társként maximálisan jó partner. Emberileg semmi gondom vele, de mint férfi/társ azzal már annál több.
Egy szóval jellemezhetném: aszexuális. De ez nagyon leegyszerűsített és megnyugtató válasz lenne. Ez egy kis legyintés egy kis szösszenetre. De sajnos egy kapcsolatban a szexualitás nem szösszenet, és a problémákat nem lehet egy kézlegyintéssel letudni. Én sem tenném. Nem is tettem.
Pár éven keresztül próbáltam szép szavakkal, kedvesen, csendesen, majd erőteljesebben, aztán cinikusan, majd idegileg kiborulva sírva, később toporzékolva, aztán belefásultan könyörögni, hogy tegyünk valamit, vagy tegyen valamit, azért, hogy a libidója visszatérjen. Ha nem az a baj, hogy engem nem kíván, hanem mást sem, ha nem az a baj, hogy a magas vérnyomásos gyógyszere ilyen hatással van rá. Ha nem az a baj, hogy szervi okai vannak....akkor csakis lelki eredetű lehet, melyet meg kellene beszélnünk, vagy ha velem nem hajlandó akkor egy szexológussal.
De jelen pillanatig már 3 év után is csak ott tartunk, hogy a körzeti dokijával beszélt, hogy nem-e a gyógyszer a hibás, de a doki nemleges válasz után kék pirulát írt fel neki. Nem mondta neki, hogy ezen már túl vagyunk, ha agyban nincs ott, akkor én a fejem tetejére is állhatok, neki a pirula sem fog segíteni.
Nem is váltotta ki a receptet, csak később visszament és mondta nem lett jobb. Doki rákérdezett, hogy mi lehet a baj, gondolkozott már? Igen, de nem tud rájönni. És beszélgettünk már mi otthon róla? Nem!
(kiakadtam, hogy mi az hogy nem, mikor 3 éve ezen rágom magam)
Hát akkor menjen haza és beszélgessen velem erről. És itt le is lett tudva az össze probléma.
Nos, ezek után én még elmentem egy pszicho/szexológushoz, de addig míg én 10 ülésen voltam, addig Ő összesen 3-an és abból az egyik velem volt egy páros foglalkozás, és egy pedig az utolsó, elköszönő, összegző ülés volt. Nem tudom mit lehetett összegezni, mikor tulajdonképpen csak 1, azaz egy ülésen volt, ahol egyedül volt és beszélgethettek. Mint kiderült akkor sem a szexuális problémánkról, hanem általánosan.
Egyébként meg a végén az jött ki, hogy bennem van a hiba, mert türelmetlen vagyok és rosszul kommunikálom le a dolgokat.
Remek!
Lehet, hogy rosszul kommunikálom le a dolgokat....de az elmúlt 3 évben azt hiszem már mindent megpróbáltam....de a tettlegesség kulcsa az Ő kezében van. Vagy változtat, vagy nem lesz semmi közöttünk.
ÉN kezdeményeztem eleget, és visszautasítást kaptam. Nem próbálkozom már többször.

Nos, röviden ennyi a MI történetünk.

Most ott állok, hogy nem akarom ott hagyni, de nekem szükségem van a testi örömökre is. És ha Ő képtelen megadni és nem is törekszik rá, akkor én nem fogom így leélni a további éveimet. 37 éves vagyok, fiatal, életerős, szexuális energiáim túltengnek, nekem ezt le kell vezetnem.
Szeretőt keresek.
Még nem találtam meg a megfelelőt.

Most akkor jóni masszőrt keresek. Bár nem tudom, hogy ott találok-e megfelelőt?
Mert, hogy vannak elképzeléseim:
- legyen helye, ahol fogad, mert nekem nincs, ahova jöhet.
- legyen vonzó keze, mert azzal érint és kényeztet.
- ne legyen túl drága, mert az állásom bizonytalan, így a keresetem is véges.
- jó lenne, ha azért valami vonzó lenne benne, a külsejében, hisz csak egy intim masszázsra megyek hozzá.
Túl nagy elképzelés?
Lehet....majd idővel felébredek, hogy bilibe lóg a kezem.:-)))))))))))