Milyen masszőrt keres?

-

Engem ezért nem vihetsz vacsorázni!

2018-05-14

Szeretném felhívni a kolléganők figyelmét, abból sose lesz semmi jó, ha elfogadjátok a vendég közeledését, legyen bármilyen régi jó vendég.
Én már jó régen megjártam, most egy közeli munkatársammal történt szórol szóra ugyanaz, de olvastam már hasonló történetet újságban és az interneten is.

Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy milyen masszázst csinál valaki, gyógymasszázst az érzéki masszázst, a vendég hiányos öltözetben lefekszik elénk és kitárulkozik nem csak testileg.
Én soha nem nyújtottam erotikus masszázs szolgáltatást, az mégis együtt jár a munkával, hogy a vendégek beszélnek a munkájukról, a családjukról, az érzéseikről, a vágyaikról és ez természetes és ha nem akarnak extra kiszolgálást, kézi befejezést vagy mást, akkor közelebb hoz egymáshoz.

Sok olyan vendégem van, aki főleg a beszélgetésért jár hozzám, van aki ezt meg is mondja, a többiekről csak tudom, érzem, hogy fontos nekik kibeszélni a lelkület és jólesik hogy valaki meg is hallgatja a problémáikat.

Még fiatalabb koromban egyszer nagyon megrendültem attól, ahogy egy vendégem elmesélte a felesége halálát és ahogy együtt maradt két kisgyerekkel és nem is mondták meg nekik, mi történt az édesanyjukkal. Azt mondják, hogy soha nem felejted el azt az embert, akivel együtt sírtál és én együtt sírtam vele.
Masszíroztam és könnyeim potyogtak a hátára meg a vállára.
Onnantól gyakrabban jött és ott rontottam el mindent, amikor igent mondtam egy vacsorameghívásra.

Barátok lettünk.
A közös vacsorázást egy színházi este követte majd egy egyhetes nyaralás, akkor még a gyerekek nélkül.
Ragaszkodtam hozzá, hogy az én részemet én fizessem, nem fogadhattam el ajándékba.
Később mégis ez lett az egyik vád ellenem.
Néhány hónap múlva a barátságunk megromlott.
Segítettem neki néha, aztán egyre gyakrabban, végül már elvárta hogy vegyek részt a házimunkában, vasaljak ki az egész családra, vigyázzak a gyerekekre, amíg ő ki tudja, merre járt.
Egyre gyakrabban veszekedtünk és ő elment odáig, hogy lebüdöskurvázott.
Mert aki abból és hogy pasik testét simogatja, a lelküket ápolja és az ajándékaikat elfogadja, az nem más mint egy büdös kurva.
Nálam itt betelt a pohár és megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Két hónappal később bejött a rendelőbe és bocsánatot kért, amit elfogadtam, de a virágot nem amit hozott és megkértem, hogy ne jöjjön többet.

Én voltam gyenge, mert jólesett a közeledése, hogy nőnek és a bizalmasának tekint, de nagyon ráfizettem, mert elveszítettem egy jó törzsvendéget és egy darabig nagyon rosszul éreztem magam a történtek miatt.

Azóta soha senkitől nem fogadok el semmit, meghívásokat, ajánlatokat különösen nem, pedig rendszeresen kapok ilyet ma is. Azt gondolom, hogy ha valaki beadja a derekát, akkor elindul a lejtőn lefelé!