Milyen masszőrt keres?

-

Első izgató élményem

2018-02-08

A történet talán 8-10 éve játszódott.

Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz.

Ő is teljes névvel hirdetett, de mivel azóta már rég nincs fenn a neten, ezért legyen csak Csilla.
 

A lakás előterében egy nyuszi ült a ketrecében. Csilla rámutatott, hogy ha masszázs közben zörgést hallok kintről, az a nyuszi, nem pedig egy smasszer, aki valahol a lakásban rejtőzik. Őszintén szólva ez az utóbbi lehetőség addig eszembe sem jutott volna, de így, hogy  mondta...
 
Először beültetett egy infraszaunába - ezt kicsit kidobott pénznek éreztem, mert csak unatkoztam ott a melegben egyedül. Igaz, kaptam közben finom jázminteát.
 
Utána jött a masszázs - Csilla csak felöltözve és csak kézzel vállal(t) masszázst, ezt előre tisztáztuk.
Meleg, illatos olajokat használt, szakszerűen megmasszírozott, először hasonfekve, a lábamtól kezdve stb., ahogy kell - ezt nem is részletezném.
 
Közben végig beszélgetett velem, ami önmagában nem lett volna rossz, de egy idő után talán már kontraproduktívvá vált. Emlékszem, miközben elélveztem, éppen a svédek lakásfelújítási szokásait vitattuk meg.
Az orgazmusig pedig úgy jutottam el, hogy váltakozva hol a péniszemet húzogatta néhányszor, hol a combom belső oldalát simogatta. Egy idő után rájöttem, hogy ennél nagyobb változatosság már később sem lesz a programban. Közben néha a szemembe nézett, néha nem. Amikor igen, akkor olyan „Ugye milyen jó?” kifejezést véltem leolvasni az arcáról. Mivel ezt úgy értelmeztem, hogy már unja és talán sürgeti is a dolgot, és mivel úgysem volt sok érdekesség várható, ezért úgy döntöttem, hogy ellazítok, és utat engedek a magömlésnek.
...otthon szerelik össze az IKEA bútorokat. Köszönöm. Egészségedre.
Aztán elmentem lezuhanyozni, utánam jött, hogy lemossa a hátamat, ez jól esett.
 
Összességében maga a masszázs egészen jó volt, élveztem. Az ESZO-nek hirdetett rész nem volt elnyújtott, és nem volt különösebben nagy orgazmus sem.
Csilla végig nagyon kedves volt, de érezni véltem benne valami mesterkéltséget.
 
A végső mérleg gyenge pozitív volt. Nem gondolkodtam rajta, hogy visszatérjek hozzá, sőt ezután pár évig egyáltalán nem próbálkoztam további erotikus masszázzsal másnál sem.