Milyen masszőrt keres?

-

Éhes makkal disznókat álmodsz

2013-09-22

Hadd meséljek neked a csajozás művészetéről

Szia, vannak kedvenc pornóoldalaid?

Kívülről vágod az aktuális pornókirálynők nevét?

Ha a főnök belép az irodába, rajtakapottan klikkelsz egy gyorsat?

Kint jártál legalább egyszer valamelyik Erotika kiállításon?

Na jó, ne válaszolj. Ismeretlenül is ismerlek, és hidd el, nem vagy egyedül.

Tudom, nehéz, mert egy hús-vér csaj pénzbe kerül, csak a macera van vele, elvárásai vannak, elő- és utójátékot, karriert, meg kisbabát akar, meg anyja van, meg barátnői, akik telebeszélik a fejét, hogy a múltkor is azt hitted, hogy a sommelier szó álmatlanságot jelent, és le akarják cserélni a ruhatáradat, meg...na jó, nem folytatom.

De figyu, ha csak kétdimenziós kapcsolataid lesznek, ha szépen beragadsz a távirányító/egér/touchpad/némítás funkció/bezárni az ajtót/hol a kéztörlő papirtöri/zsebi körforgásba, már most szólok neked, hogy az életben nem fog egy belevaló, dögös csaj ráérősen fészkelődni a farkadon, amíg a gyönyörű nagy melleit bámulod, ahogy közvetlenül az orrod elött himbálóznak.

Ideje a tettek mezejére lépni!

Hadd meséljek neked a csajozás művészetéről.

Persze tudom, rengeteg könyv, sorozat, netes és élő tanfolyam van, de nem igazán fognak segíteni, mert a többségük kaliforniai látványtervező grafikus-informatikus csávók elméjéből pattant elő, akik még életükben nem láttak közelről csajt, hacsak nem a saját húgukat -  őt remélhetőleg nem meztelenül:) .

Na szóval... felejtsd el a  dicsérd agyon a barátnőjét, attól majd féltékeny lesz és rádveti magát' típusú jótanácsokat.

A barátnőjét nagy valószínűséggel nem fogod érdekelni, a kiszemelt  viszont nem akar majd bekavarni a nyiladozó románcotokba, úgyhogy gratulálok, remélem hazatalálsz egyedül...

Látod, mi a gond?

Na, ha érdekel egy sokat látott, bevállalós csajszi néhány tippje, ami tutira működik, mert a kipróbálás szenvedő alanya voltam, és tetszett nekem a dolog, sőt, kapcsolat, vagy legalábbis fergeteges dugás kerekedett belőle, akkor szólj, sorozatot indítok!
És várom a kérdéseidet is!

Bastet
bastetazistenno@gmail.com