Milyen masszőrt keres?

-

Egyedül vagy? Ne hazudj!

2017-10-12

Nem szeretem az olyan helyeket, ahol több lány szolgáltat.
Ritka kivétel az amikor négykezes masszázsra megyek.
A sokszereplős intézményeknek mindig van valami kuplerájfílingje, soha nem tudok igazán kikapcsolni a csukott ajtón vagy a falon átszűrődő zajok, a jövés-menés, telefonálás, kapucsengő és a többi miatt.
Ahol kettőnél többen vannak, ott már problémák vannak a tisztasággal, elsősorban a fürdővel, de előfordul olyan is, hogy a sok lány közül egyiknek sem fontos, hogy minden vendégnek legyen törölközője és külön bejáratú lepedője.

A legrosszabb az, amikor belehazudják a képembe, hogy egyedül vannak és ez nem kupleráj, mert szexuális szolgáltatás nincs.
Amikor ott aszalódom a masszázspadon, akkor meg hallom hogy a szomszéd szobában bizony dugnak keményen, először csak a női műlihegés jön át, amibe később belevegyül némi basszus dörmögés is, majd az ejakulálást kísérő áááoohhhhh is, végül csend és cigifüst.

Van egy nagyon kellemetlen emlékem. 
Anna tao művésznő korábban a masszázsinfó hirdetője volt, most már szerencsére csak az erotikusmasszázson látható, így akik velem együtt oda már csak elrettenni járnak, biztosan nem futnak bele a szolgáltatásába.
Nekem pechem volt vele.
Azt lógatta hogy egyedül van, de nem volt egyedül, ráadásul a kolleginának is vendége érkezett és mivel kettejükre mindössze egyetlen franciaágy jutott, türelmetlen kopogás jelezte, hogy ideje lenne takarodnom.
Meg is tettem izibe, mert belőlem ez a tibeti taosita szarakodás addig is csak valami félárbocos kókadozást hozott ki, aminek a kopogás úgy vetett véget, hogy gyorsan.

A szőke Anna meg ugyan szorgalmasan restelkedett, de a pénzemet azt volt pofája eltenni.