Milyen masszőrt keres?

-

Egy elkurvult hölgyről

2017-11-24

Amikor valaki évtizedek óta jár masszázsra, akaratlanul is megismer jónéhány életpályát, hogy kiből hogyan lett micsoda. Egy korábbi posztban megemlékeztem néhány szomorú esetről. Most is egy szomorú történet köetkezik, bár ez az érintett hölgy szempontjából biztosan nem olyan tragikus, csak én lógathatom többek között az orromat, mert elvesztettem valamit, amit sajnálok.

Klárit egy ismerősöm ajánlotta valamikor nagyon régen.
Házhoz jött és remekül masszírozott.
Ahogy az igazán profik szokták, először kikérdezett az egészségügyi problémáimról és csak utána látott hozzá. Speciális, maga kutyulta olajokat használt és tudott valami nagyon különlegeset: amikor felszisszentem a fájdalomtól, akkor néhány másféle mozdulattal kezelte a problémás területet, majd hirtelen ugyanazt csinálta, amitől jajgattam -de csodák csodája, már nem fájt.

Én kezdtem járni hozzá, amikor befejezte a házhozjárást és saját szalont nyitott.
Nagyon jól csinált  mindent továbbra is.
Soha nem merült fel semmi érzékiség egészen addig, amíg be nem mutatott valami frissen tanult csipkedős-hirtelenkedős technikát.
Egy kicsit felizgatott vele, különösen amikor a keze fejével hozzá-hozzáért a tojásaimhoz.
Látszott a halmazállapot-változás, amin Klári csak mosolygott egyet.
Hókuszpókuszolt egy kicsit az ágyékom körül, amire szinte magától elmúlt minden pajzán gondolatom és olyan lazán hevert ott mindenem, mint pár perccel korábban. Nem is beszéltünk a dologról aznap egy szót sem.

A következő alkalommal én kértem az új technikát.
Klári szívesen csinálta, én pedig az előzőnél egy kissé hamarabb izgultam fel.
Megint csak mosolygás volt a reakció, de ezúttal csendben csak annyit mondtam: nagyon remélem, nem hagy így.
Klári nem mondott semmit, csak a mozdulatai finomításával jelezte, hogy nem.
Nem hagy így.
Kis kezei alig érintették a bőrömet, szinte csak a szőrzetemet csiklandozták.
Szép  lassan megközelítette a hasam legeslegalját, és egyre határozottabban masszírozni kezdte a műszeremre terített kis törölköző széle alatt.
Ettől a textília lassan kezdett lecsúszni, a zászlófelvonás pedig a nemzetközi helyzettel együtt fokozódott.
Klári kezei főleg az ágyékomban dolgoztak, az ágaskodó műszeremet meg sem érintették. A zacskóm finoman becserkésződött, először csak a szőrszálak rendezgetésével, majd a bőr simogatásával, végül a golyók finom megkeresésével és lágy morzsolgatásával. Közben a csuklójával kétszer véletlenül hozzáért a haptákban álló kopasz főhadnagyhoz.
Nem tudom, meddig csinálta velem mindezt, az összes vér leszállt az agyamból és csak fetrengtem a gyönyörben.
Sok mindent megéltem már, talán a szomszédaim is büszkék lennének rám, ha sajtó alá rendezném a szexuális emlékirataimat, de ezt a fajta izgalmat akkor éreztem először. Izgatott persze az is, hogy mi lesz ebből az egészből.
Az lett, hogy Klári rámmosolygott, ujjai hegyével megfogta a dákóm végét, húzott rajta néhány aprót, mire akkorát lőttem, mint egy páncélos hadosztály.
Az okleveles terapeutám ezután sem hagyott magára, egyik kezével a mellkasomat simogatta, a másikkal lenyugtatta a nemrég még oly félelemetes bosszúállót.
Őt is készületlenül érhette ez az egész váratlan végkifejlet, mert hosszan keresgélt valami papírfélét, hogy vizesblokk-felkereső állapotba hozzon engem, meg saját magát is.

A következő masszázson megintcsak szó sem volt sem erotikáról, pedig húdejólesett volna. Finoman céloztam a dologra, de Klári csak rámmosolygott és máris másról beszélgettünk. Voltam nála még jónéhányszor, mire újból eljött az érzékiség órája.

Másodszor már nem volt akkora durranás, mint először.
Az első alkalomban talán benne volt a felfedezés izgalma is.
A következő évben voltam Klárinál, meg másoknál, gyógyászati és cicós masszázsokon egyaránt.
Klári (akinek természetesen más a neve) hol magától játszadozni kezdett velem, hol rákérdezett, hogy milyen végkifejletre vágyom.

Amikor utoljára voltam nála, akkor is megkaptam a szakszerű, de már korántsem olyan odafigyelős masszázst, majd miután a befejezésre került a sor, rámenősen megragadta a brokit és elrendezte. Nem volt benne semmi érzékiség, semmi finomság, semmi köszönet. Ráadásul a papírtörlő is oda volt készítve a masszázspadhoz.
Amíg öltöztem, csörgött a telefon.
A masszőzöm - aki addig soha nem telefonált a jelenlétemben - felvette és elmondta a szolgáltatásait. Masszázs ötezer, kézi befejezéssel nyolc, de a helyszínen beszélhetünk másról is.

Basszus, franciázik, rosszabb esetben jó pénzért nyilván még dugványozást is vállal!
Ő, aki korábban a francba hajtott mindenkit, aki erotikus masszázst keresett nála.
Sajnos érződik a masszázsán, ő is a pénzkeresés könnyebb formáját választotta.

Fájdalmamra továbbra is lámpással kell keresni az olyan masszőzt, aki ha az érzékiség rózsaszín fényű vizeire téved, megmarad nőnek és gyógymasszőznek is.
 


RoK