Milyen masszőrt keres?

-

Dupla kéj, szinkronban

2018-05-15

Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a hiányzó rutint, mégpedig olyan módon, amire álmomban sem gondoltam volna.

A személyes találkozás megsokszorozza az együttlétre való készülődés izgalmát bennem, mert a fiatalsága, üde lendülete felfegyverző.
Miközben a szokásos bemutatkozás, lepakolás és egyéb előkészületek zajlanak, nem is tudok a testére másképp gondolni, csak mint gyönyörforrásra, amiben meg kell merítkeznem minél előbb.

A program egyeztetése közben váratlan ajánlattal áll elő: kérdezi, van-e kedvem szinkron masszázsra, mert ha most ezt választom, akkor kedvezményes és a szinkron párja pár percen belül ide tud jönni.
Két nővel egyszerre?
Egyszer már próbáltam, mennyei volt, mindig is életem álma marad, így belemegyek.
Gyors zuhanyozás, aztán türelmetlenül pattannék is a masszázságyra, hogy kezdődhessen a mesés utazás. Addigra már az új hölgy is ott van, huszonötnél ő sem több, fekete hajú, termetben, szépségben nem marad le a másik mögött.
Ihletet adó látvány, ahogy a masszázspad két oldalán, várakozással teli mosolyukkal, pimaszul meredő csupasz melleikkel, opálosan fénylő hasukkal, mint délceg kariatidák állnak, és arra várnak, hogy elhelyezkedjem.
Az ihletett pillanat hatása kézzelfoghatóan jelentkezik rajtam, így gerjedelmem palástolandó, rutinosan hasra vágom magam.
Ekkor kicsit kuncogva, de profi huncutsággal elővezetik a McDonald’s marketinget
(Aki jár már McDonald’s-ban, ismeri a kérdéseket: "Lehet nagyobb üdítővel?", "Sült krumplit ajánlhatok hozzá?", stb.): azt ajánlják, kezdjek inkább háton, mert ha már ketten vannak, akkor ne csak a levezetés, hanem a bevezetés is legyen happy, if I don't mind, meg egyébként is látják...
(Nem bánom, egyrészt dupla lesz az élvezet, másrészt meg legyezgeti a hiúságomat, hogy két menetet is kinéznek belőlem.)
Ügyesen csinálják.
Meleg olajjal kenik magukat elölről és két fronton támadnak.
Az egyik az ölem fölé hajol, a másik a pad túloldalán a szám magasságában közelít.
Két oldalról ér, de egymásba csúszik a sok élmény, ahogy először a kezeik, majd egyre forróbban, egyéb olajos testrészeik dúlják a testem.
Nem is tudom mire figyeljek: az arcomat karcoló bimbókra, a számban torlódó mellhalmokra, a csábító, tovább gondolásra is érdemes fülbe lihegésre? Vagy a köldökömtől szétáradó borzongásra, a feszes vigyázzba rántott a fegyveremre, ami egy síkos csuklótól a hasamra szorul, majd hosszirányban ellentétesen mozgó kézfejek satujába kerül.
A lassan mindenemet elnyelő kavarodásban a hölgyek helyet is cserélnek, akár össze is hasonlíthatnám az ízeiket és a fogásaikat, ha ez egyáltalán eszembe jutna, de én nagyon magammal vagyok elfoglalva már, és ők profin érzik és látják a menet végének közeledtét, hiszen kézben tartják az egészet. Elpattanok, s csak azután észlelem, hogy ez már jótékony markuk quadrofoniájában történt.
Ezután az álom és ébrenlét határán észlelem a történéseket.
A masszázst két oldalról a lábamnál kezdik, egyforma mozdulatokkal, fogásokkal.
A fiatalabb tapasztalatlanságát nem igazán érzem, valószínű, hogy a másik vezényletével és irányításával zajlanak az események és ez segít neki. Jól gyúrnak, mélyen ható és simogató kunsztokat is bevetnek, változatos, enyhet és renyhet adó a tevékenységük.
Legalább fél órát szundikálok kímélő kezeik között, halk duruzsolásra ébredek.
Kétoldali buja élesztést kapok, és miközben eszmélek, ők a pad két végéhez állva, rám hajolva, ujjaik hegyét összeérintik, majd bőrömhöz épp csak érve, szó szerint tetőtől talpig végig simogatnak.
Ölük a fejemnek és talpamnak nyomódik, érzem, hogy már teljesen meztelenek. Hátra feszítem a nyakam, olajos combon csúszik a fejem, a fiatalabb hölgy sudár testén alulról szalad végig a tekintetem, ami az ő tekintetébe ütközik (Faludy verse jut eszembe."... hajolj mór rabnőd íriszére, hol zöldessárga fény lobog..."), de aztán hasa rám borul s újra zárul a hús-katedrális teteje fölöttem. Ez a váratlan és szemérmetlen impulzusözön újra életre kelt, felkönyökölök, s ahogy a másik szemben áll, combjai két belső íve és bibe tagolta öle határolta kehelyformájú résen át látom remegni feneke feszes gerezdjeit. Elvarázsolódva merengek, de ők már a lábamnál ráérős mozdulatokkal egy flakonból kenegetni kezdik egymást, és kérik, hogy vonódjak be ebbe a sikamlós társas játékba. Nem állok ellent, és kenem őket ott, ahol érem. Tenyerem repes rajtuk az örömtől, de nemsokára már újra hanyatt fekszem, és abban gyönyörködöm, hogy miközben körülöttem keringenek, egyre többször összetapadnak, és egy idő után a nyikorgó masszázspad végénél meg-megállva, már kifejezetten egymással enyelegnek. Sóvár tekintettel biztatom őket, hogy ne fogják vissza magukat, és felindulva nézem a szép összegabalyodást - olyan, mint egy flaokoón csoport - amelyből időnként a hasam és egyéb testrészeim felé ki-kinyúlva izgatnak, néha-néha meg élvezettől simuló arc fektetik a combomra.
Végül olyan nyalást látok, hogy a falás adja a másikat.
A gyönyörgyakorlatok súlypontja egyre jobban felém tolódik és ők is, újra rám fókuszálnak, miközben összekuszálnak. Most már hol szinkronban, hol egymás után, szinte egymásra licitálnak az érzéki felpörgetésben. Talán még cél az is, hogy nyújtsák a gyönyört ameddig lehet, de látván, hogy sebesen közeleg a kikerülhetetlen, az idősebbik szinte dorombolva, buján a másik hátára simul, így én végül dupla szemkontaktusban ugyan, de csak a csitriujjak ölelésében, ívbe feszülve érek el oda, ahonnan, szerencsére, már nincs visszaút.
A visszahanyatlást követően még negyed órát maradok, és lenyugodva fogadom a simogatást és fejmasszázst.

Nastyfiú