Milyen masszőrt keres?

-

Csúcsprofi

2017-11-23

Említettem, hogy mióta blogolok, engedek a csábításnak, kapható vagyok nagyobb könnyelműségekre is és sokkal könnyebben viselem a megpróbáltatásokat.
No nem arra gondolok, ami a kommentekben szerepel, a törzsfröcsögők beszólásai is az én élvezetemet növelik, mert ilyen vagyok, hanem arra, amikor egy akció nem annyira tetszik, mint vártam, vagy amennyibe került.

Harmóniamasszázs?

Ott a helyem! :-)

Bíztam abban, hogy nem kell a szájharmónia és a tangóharmónia között választanom, vagyis mivel a szövege alapján intelligens budai úriasszony van kilátásban, nem kell malacságokat hallgatnom és közelebbi testi kapcsolat ellen tiltakoznom hevesen, hiszen ha néha kell is, nagyon nehéz egy nőnek nemet mondani.

Amira a telefonban annyira kedves és alkalmazkodó volt, hogy azt szinte tanítani kellene. Meg tudtunk beszélni mindent és nem kellett mondjuk semmi olyat mondanom, hogy nem, köszönöm, dugni azt nem szeretnék.

Egyetlen probléma akadt csupán: bizalmatlan volt, mert én ugye új vendég vagyok, rejtett számról hívtam - még jó - és túl hosszú terminust adtam meg neki az érkezésemre, vagyis ha véletlenül csak szórakozásból jelentkeztem be hozzá, mint annyian, akkor túl nagy az üresjárat. Biztosítottam hogy én rendes fiú vagyok, ezt pedig szerencsére azonnal elhitte, így néhány óra múlva létrejött a találkozás.

Csendes, XI. kerületi mellékutcában, fizető parkolóban álltam meg, régi építésű úriház előtt. Amira az első emeleten fogadott, olyan jósnő külsővel és jósdaszerű lakásban, épp csak varázsgömb és fekete macska nem volt, félhomály, mécsesek, füstölő, varázslatos tekintet és minden más ilyesmi igen.

Egy ravatal-szerű ágyról lepakolta a párnák egy részét, hanyattfektetett, mert mint mondta, először elölről ismerkedünk, utána hasra fordulhatok, megkezel hátulról, majd újból hanyatt és akkor jön a kézi befejezés, amiben megállapodtunk. Kérdezte, mennyi maradjon rajta a ruházatból. Mondtam, hogy minden, mert igen szépen van csomagolva. Azt nem mondtam, hogy nekem úgyis be lesz csukva a szemem, nyúlkálni nem fogok, meg különbenis a nagyonsokkal vékonyabb nőket szeretem, azokat is hosszabb ismeretség után, anyagiaktól mentesen és kölcsönös örömködés céljából.

Szóval megkezdődött az ismerkedés, amibe kevés híján belealudtam.
Amira több alkalommal a kezembe illesztette gömbölydedebb alkatrészeit, majd miután nem reagáltam, abbahagyta. Ugyanígy volt a puszilgatással is - télleg guszta töltöttgalamb volt, de nekem a masszázs nem erről szól egy kicsit sem.
Nagyon tetszett viszont, hogy ez tényleg csak ismerkedés volt, közben ellenőrizte, hogy a műszerem hogy reagál a történésekre, megállapította hogy nem nagyon, meg hogy nem komálom az ilyesmit, meg is jegyezte hogy milyen tartózkodó vagyok - igen, az vagyok - és nem erőltetett semmit, hanem kellemesen és lágyan végigmasszírozott.

Amolyan ezoterikus masszázst kaptam tőle, ami sokkal több mint puszta testápolós cirógatás, előbbihez érteni kell és a mozdulataiból ugyanolyan értő profizmus sugárzott, mint a hozzáállásából.
Amúgy csípem az ilyen nőket, akik régen vannak a szakmában és van bennük tartás és van stílusuk is.

Hozzáértéssel kezelte le az utoljára hagyott testtájékot, gondosan megfigyelve a felfejlődés majd a lohadás ritmusát, el nem mulasztva egyetlen apró rezdülést sem - és pont akkor engedett el, amikor úgy éreztem, itt az ideje. A hangkíséretet azt mondjuk kihagytam volna, de az legalább diszkrét volt és nem támadt tőle röhöghetnékem, mint már jónéhány másik szolgáltatónál.

Kellemesen jól telt el a bő óra, nem éreztem magam sürgetve sem, azért kellett felkászálódnom a ravatalról, mert lejárt a parkolócédulám, Amira felől meg még akár maradhattam volna is.

Megvolt tehát ő is.
Egyszer.

 

RoK