Milyen masszőrt keres?

-

Csúcsformában a dekoltázs!

2016-06-02

Már nem az óriási méret hódít, hanem a fiatalos, feszes, természetes kinézetű dekoltázs!

Hogyan lehet sokáig fiatalos és feszes a kebled?

 

A szép dekoltázzsal szavak nélkül is hódíthatunk. Ha megfelelően ápoljuk, feszes és fiatalos marad.

A nőiesség szimbóluma a mell, mely a férfiak szerint a legszebb testrésze egy nőnek. Ezért is vágynak a nők tökéletes dekoltázsra. Ahhoz, hogy dús, feszes keblekkel büszkélkedj, nem kell a műtőasztalra feküdnöd, hisz természetesen is elérheted a kívánt eredményt. A genetikának is nagy szerepe van, ám tudatos odafigyeléssel, évek múlva is bátran mutogathatod a fiatalos dekoltázsodat. Nézzük meg, mit kell tudnod a mellápolásról és mikre kell odafigyelned, ha hosszú évekig feszes keblekre vágysz.

Tényezők, melyek befolyásolják a kebled szépségét

  • Az állandó testsúlyingadozás
  • Túlzásba vitt fogyókúra: ilyenkor a mell zsírszöveteinek egy része eltűnhet, ezzel kisebbé válik, a bőr megnyúlhat, rugalmatlanná válhat
  • Túl sok napfény: ez is árthat a bőr szerkezetének, korai elöregedéshez, pigment foltok megjelenéséhez vezethet
  • Helytelen testtartás: ez gyengíti a mellizmokat
  • Káros környezeti tényezők (a szmog, a nem megfelelő kozmetikumok, dohányzás)
  • Az öregedési folyamatok (hormonális változások)
  • A nem megfelelő melltartó viselése
  • A melltartó mellőzése
  • várandósság, szoptatás  

A lehetséges megelőző megoldások sorát kezdjük mindjárt a helyes melltartó kiválasztásával:  Plasztikai sebészek szerint ugyanis, ez nem elsősorban divatcikk, hanem a szép dekoltázs letéteményese. Magabiztosabb az a nő, aki megfelelő méretű melltartót visel, hiszen  kényelmes ruhadarabban fesztelenebbül viselkedhetünk. Akik nincsenek zisztában a saját méretükkel, méret tanácsadáson vehetnek részt.

A mellápolás fontossága: Sajnos a nők huszonéves korukban nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a mellápolásra, pedig érdemes lenne már ebben az időszakban elkezdeni. A mellek ekkor még ideális állapotban vannak, a kötőszövetek rugalmasak, a bőr feszes. A harmincas éveikben járó nők már nagyobb gondot fordítanak melleikre, hiszen ekkorra már az ártalmas környezeti hatásoknak köszönhetően az öregedés folyamatai megmutatkoznak. Sokan a reggeli és esti bőrápolást az áll vonalánál befejezettnek tekintik, pedig a nyak és a dekoltázs bőre ugyanúgy ki van téve az időjárás viszontagságainak, mint az arc - ráadásul érzékenyebben is reagál rá, hiszen ezen a területen viszonylag kevés faggyúmirigy és zsírszövet található.Vagyis a nyak, a dekoltázs és a mell területét nemhogy nem szabad elhanyagolni, hanem egyenesen kitüntetett figyelemre és gondos ápolásra van szüksége.