Milyen masszőrt keres?

-

Bukta a híváslistám miatt

2018-03-14

Láttam már karácsony másnapján az utcára hajított fenyőt és csak találgattam, vajon mitől érhet az ünnep ilyen hamar véget?  Lehet hogy Zozzancséknál a fa még áll, de a karácsonynak már biztos vége. Remélhetőleg csak annak...
Tegnap még nagyon együttéreztem a ketrecbe zárt tigrissel, mára egészen más lett a családi állapotom.
 

Untam én is az ünnepet és bekapcsoltam a gépet, hogy körülnézzek a masszázsoldalakon. Épp keresgéltem, amikor az előszobában megszólalt a telefon.
Az a telefon, amit csak a lányok felhívására tartok fenn. Sokan kikötik hogy csak a kijelzett hívószámra válaszolnak ezért beruháztam. Ez a telefon maradt bekapcsolva a táskámban és szólalt meg a lehető legrosszabbkor.
Téves hívás volt, az előző kártyatulajnak akart valami régi ismerőse boldog ünnepeket kívánni.

Asszonypajtás azonnal lecsapott: hát ez meg milyen teló? Hamukáztam neki hogy a cég adta karácsony előtt, de nem lehetettem túl meggyőző, mert elkérte és érdeklődve nyomkodni kezdte.

Nyugodt voltam, hiszen az egyenlegértesítőkön kívül egyetlen sms se érkezett rá mióta megvan. Arra meg nem számítottam, hogy a nejem megnézi az utolsó két hívást. Asszonykám nem csak az időpontokat ellenőrízte, hanem a számokra is rákeresett, először a tudakozókban, aztán a gugliban.

Az utóbbira faragtam rá de nagyon.
Erotikus masszázs.

Összepakolta a két lányomat hogy megyünk a nagymamáékhoz és most itthon elmélkedem egyedül.
Tudom hogy hazajönnek mert volt már egy ilyen balhé más miatt és akkor is hazajött, de az is dolgozik bennem hogy megérdemelte, ez volt a büntetés mert belekotort a magánügyeimbe. Szerintem beteges dolog leellenőrizni mások hívásait.

Én is készültem masszázsra ünnepek után, de most elment tőle a kedvem. Majd megköszönöm ezt a napot az alkoholnak.