Milyen masszőrt keres?

-

Az a sok rohadék pasi

2018-01-29

Sok masszőrlány panaszkodik, hogy nem megy az üzlet, ami nem csak a válság óta van így. Némelyik szakmának természetes velejárója ez, már a történelemből ismert dolog, hogy a paraszt és az ügyvéd mindig sír, aztán az egyik kacsalábon forgó, emeletes házat épít, a másik luxusautóval jár és Mauritiuson nyaral.
Mi is ismerünk olyan masszőrhölgyet, aki évek óta dolgozik és dolgoztat, mégis minden hónapban elmondja, hogy most még többet fizetett rá a boltra, mint legutóbb - és valahogy mégsem akarja abbahagyni.
Ezzel együtt a panaszkodásnak olykor lehet is alapja.

A következő levél akár magyarázatot is adhat 1-2 rejtélyes kérdésre.

Barátnőm sokak által irigyelt szép dekoratív nő. Mindketten ötven körül vagyunk még ha nem is látszik. Egyszerre veszítettük el az állásunkat. Én hamar megtaláltam a helyemet, ő nem.
Beíratkozott egy masszázstanfolyamra és együtt béreltük ki neki a lakást és segítettem berendezni is. Beletettük a szívünket is, nagyon jól néz ki minden.
A vendégek mégsem akarnak jönni.
Margitka szerint még egy olyan ügyfele sem volt, aki másodszor is rányitotta volna az ajtót. Odavonz sok pasit a szépségével, szerinte meg is tesz értük mindent, de a masszázs után a pasi veszi a kalapját és soha többé nem jön vissza.
Sokat beszélgetünk arról hogy mi lehet ennek az oka, mit csinálunk rosszul?
Én nem vagyok benne az üzletben, csak hát a barátnőmről van szó és nekem is fontos.
Egyszer azt vettem észre, hogy Margitkából süt a gyűlölet, amikor a férfiakról beszél. Nem tiszteli a fizető vendégeit sem, hanem lenézi őket és úgy beszél róluk mint a kapcarongyról.
Olyanokat mond, hogy már megint értetlenkedett a rohadék, amikor elmondtam neki, hogy kell idejönni. 
Meg hogy már megint volt itt egy impotens vén fasz.
Meg hogy képzeljem, ott dögölt az ágyamon és a házasságát teregette ki, azt hitte hogy engem érdekel.
Meg hogy nem fog állandóan fertőtleníteni, mert szétmegy a keze, ezeknek az állatoknak meg úgyis mindegy.

Szóltam neki hogy ez nem lesz jó, ha ennyire utálja a férfiakat, akkor nem volna szabad masszázzsal foglalkoznia, de Margitka szerint ő kedves velük és nem vesznek észre semmit a vendégek.

Akkor mégis miért nem jön vissza soha senki?
Jó lenne tudni, kinek mi a véleménye!

El lehet játszani hogy deszeretem, amikor utálom az egészet?