Milyen masszőrt keres?

-

A szagom buktatott le

2018-01-15

Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik.
Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a sok büdösdisznó kalandozó férfiak miatt, de másodsorban a vadászeb módjára szimatoló, gyanakvó asszonykáknak köszönhetően.

A következő olvasói levelet az "Azt álmodta, hogy megcsaltam" című poszt ihlette.

Régebben nem használtam a masszázsszalonok fürdőszobáját, mert könnyű összeszedni bármit, aminek aztán csak a bőrgyógyász örül, de egyszer észrevettem, hogy a masszázs másnapján az egész ruhásszekrényemet átjárta annak a masszázskrémnek az illata, amit a bőrömből beszívott a nadrágom, de szerencsére el tudtam vinni a tisztítóba, mielőtt botrány volt. Azóta masszázs után mindig tusolok.

Ez buktatott le.
Hazaértem frissen lezuhanyozva és aszonypajtás mindjárt kiszúrta, hogy nem vagyok izzadt. Azzal fogadott hogy apukám, milyen jó illatod van, ahogy reggel elmentél, nem dolgoztál tán, vagy esetleg valami pásztoróráról jössz.

Lehet hogy nem voltam túl határozott mert mindjárt jobban gyanakodni kezdett, én meg hirtelen nem tudtam neki mit válaszolni, csak makogtam összevissza. Amíg bementem a fürdőbe hogy mutassam, igenis letusolok, mert izzadt vagyok, addig megnézte a híváslistámat és felhívta az utolsó számot.

Nem csevegett a masszőrel, elég volt neki hogy női hang csicsergett bele a kagylóba.
Két hétig duzzogott, nem nyúlhattam hozzá, amivel azt érte el, hogy minden másnap elmentem egy másik csajhoz és a masszázson kívül más szolgáltatást is igénybe vettem, mert dolgoztak bennem a hormonok.

Asszonykám meg megköszönheti saját magának!

Tisztelettel:

a férjek gyöngye