Milyen masszőrt keres?

-

A pasim lebukása megváltoztatta az életemet

2018-04-18

Az érzéki masszásra keresve találtam az oldalatokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként.

Három éve éltem kapcsolatban a párommal, nevezzük Gábornak. Én azt gondoltam, minden rendben velünk. Szexuális életünk úgy éreztem rendben volt, a sok munka miatt heti 3-4 alkalommal szeretkeztünk, de volt, amikor vasárnap kétszer annyit bujálkodtunk, mint az egész héten összesen. Aztán Gábor elkezdett hátfájásra panaszkodni, orvoshoz küldtem. Amikor hazajött azt mondta, hogy speciális gyógymasszázsra van szüksége. Előjegyezték, de csak 2 hónap múlva kapott időpontot. A másik lehetőséget félve mondta, de már tudom hogy csak színészkedett. A másik lehetőség, hogy privát rendelésre megy, ez heti 12 ezer forintba kerül.

Azonnal mondtam hogy nem szabad várni az egészsége fontosabb, még ha számunkra megterhelő is a havi közel ötvenezer forint. Így aztán el is járt masszázsra. Azt mesélte, hogy egy szadista fickó masszírozza, aki szinte teljesen összetöri és nagyon fájdalmas a masszázs, de érzi, hogy utána jobb a dereka. Még sajnáltam is, mennyi tortúrán kell átesnie.

A 29. születésnapján is megfürdött és elment masszázsra. Én meg meglepetéssel készültem. Amikor hazajött szexi fehérneműben vártam és már az előszobában letámadtam. Tiltakozott érthetetlen módon, de nem hagytam magam. A tervem az volt, hogy „teli szájjal” kívánok neki boldog születésnapot. Azt hittem, fáradt és azért jön nehezebben izgalomba, de amikor a péniszét bevettem a számba, akkor azonnal tudtam, hogy valami nagyon nem stimmel. Gábor lebukott. Abbahagytam és kérdeztem, hol volt. Mondta hogy masszázson. Máshol? Nem, csak masszázson. De akkor miért van masszázsolajjal bekenve a farkad? - kérdeztem és hirtelen beugrott mennyire naiv hülye picsa vagyok.

Aztán Gábor elmondta hogy igazából ez érzéki masszázzsal egybekötött masszázs. Kérdéseimre aztán kiderült, hogy sem a hátfájás, sem a brutális masszőr nem igaz. A barátai unszolására kipróbálta az erotikus masszázst és rákapott az ízére. Csak nekem nem merte elmondani. Nekem nem az fájt, hogy elment ilyen masszázsra, hanem az hogy hosszú ideig hazudott. Kértem, menjen haza a szüleihez és ne lássam pár napig. Gondolkodnom kell.

Amikor kibőgtem magam leültem a gép elé és rákerestem mi ez és hol van a városunkban ilyen masszázs. Két helyet is találtam fotók is voltak a lányokról akik masszíroznak. Az egyiknél megdöbbenésemre férfi képet is találtam, aki hölgyeket masszíroz. Másnap bejelentkeztem.

A kocsiból már alig mertem kiszállni, remegett a lábam, amikor becsengettem a családi házba. Egy középkorú nő fogadott kedvesen én csak motyogni tudtam. Egy emeleti szobába mentünk, ahova bejött az a fickó, akit a képen láttam. Nem az esetem, de a bosszúért mindenre elszánt voltam. Kérte hogy vetkőzzek le és feküdjek hasra az ágyon. Addig kiment. Én meg leszórtam a ruháimat és mint egy fadarab felfeküdtem az ágyra, összeszorított lábakkal. Azt már otthon eldöntöttem, hogy a lábam közé nem nyúlhat és a mellemet sem markolászhatja.

Gyertyafénynél, kellemes, halk zenére kezdődött a masszázs és öt perc múlva már azt sem tudtam, hol vagyok. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy masszírozott a férfi, ellazultam és már nem is járt a fejemben a bosszú. Az előbb említett fogadalmaimból semmi nem lett. Nyaktól lábujjig mindenhol alaposan és érzékien masszírozott. Mindenhol. Ami a legmegdöbbentőbb volt számomra, eljuttatott a csúcsra és sokáig ott lebegtem. De ezt nem akarom részletezni.

A lényeg, hogy hazaérve döntöttem. Gábor repült a levesbe és nem azért, mert elment erotikus masszázsra. Nem. Azt meg tudtam volna bocsátani. Azért dobtam, mert ő soha nem ért hozzám úgy, mint ahogy egy számomra teljesen idegen fickó abban a masszázsszobában. Rájöttem, hogy amit én jó szexnek gondoltam az valamiféle maszatolás volt csak, ahol az a lényeg, hogy Gábor minél nagyobbat spricceljen.

A döntésemet nem bántam meg. Az elmúlt öt hónapban hagytam, hogy sodorjanak az események. Két próbálkozás után kikötöttem egy harmadik férfinél, aki most számomra A Férfi. Neki fontos, hogy nekem is jó legyen és olyan orgazmusaim voltak, amilyenek még soha előtte.

Megbeszéltem vele, hogy elmehet érzéki masszázsra ha akar, csak tudjak róla. Mosolygott ezen és úgy magáévá tett, hogy utána mozdulni is alig bírtam.

Hát ennyi. Bocsánat ha túl hosszúra sikerült, de végül is nekem az változtatta meg az életemet, hogy az ex-pasim elment erotikus masszázsra.