Milyen masszőrt keres?

-

A megcsalás 4 pontja

2018-01-18

Hűség vagy félrelépés? Niczk More véleményét olvashatjuk az alábbiakban.

Feltételezhetően nem ért vele mindenki egyet,
mint ahogy a szerkesztőség többsége sem.
De mint tudjuk, a hír szent, a vélemény pedig szabad.

 

1. Félrelépni NEM JÓ.
Igaz életreszóló élményeket szerezhetsz, és tegyük a szívünkre kezünket- ezekre az élményekre fogsz szívesen emlékezni majd, nem a kihagyott dolgokra, ennek viszont drága ára lehet: a lelkiismeretfurdalás, tönkremehet a párkapcsolatod, hazudoznod kell egész életedben.

2. A hűség JÓ.
Kihagysz élményeket, de tiszta a lelkisimereted, és jobb emberbek tarthatod magad másoknál, tegyük szívünkre kezünket- nem is teljesen ok nélkül...

3. Aki mégis csal, az ne próblájon kreálni mindenféle magyarázatot és intellektualizni amit tett, mert ugyis kiderül hogy csak mentegetni akarja magát: KILÓG A LÓLÁB. Élvezze hogy ő kipróbálta amit más nem, és maradjon csendben inkább.

4. Aki meg hűséges, az ne ítélkezzen minden fórumon a hűtlenkedők felett, mert még kiderül kerül hogy igazából irigykedik az általa elszalasztott élményekre: KILÓG A LÓLÁB. Élvezze hogy neki nics gondja, és maradjon csendben inkább.

 Niczk More

 

Mi annyit teszünk hozzá első véleményként, hogy SENKI ne maradjon csendben, mert akkor mi lehúzhatjuk a redőnyt. Tessék boldogan  véleményeket írni és elküldeni nekünk!