Milyen masszőrt keres?

-

A férfiak is megjátsszák???

2013-11-15

Nagy leleplezés:a férfiak gyakrabban színlelik az orgazmust, mint a nők.

Erre a megállapításra jutott nagyjából egyidőben mind egy 1200 fő megkérdezésén alapuló ausztrál (egy bulvárlap megbízásából készült), valamint egy 1800 férfit magába foglaló amerikai felmérés. Az ausztrál teszteredmény szerint a pasik 23, míg a nők 20,6 %-a, az amcsiknál pedig már egyenesen 32,5 % áll a 19,9%-kal szemben, ha a szex közben nyújtott színészi teljesítményt vizsgáljuk.

Az okok?
A szokásosak.
Nem akarják összetörni a partner törékeny egoját, illetve mihamarabb túl akarnak lenni a dolgon, hogy végre alhassanak.

Nem vagyok meglepve.

Viszont.

Szerintem a baj nem az, hogy egy férfi mondjuk négy alkalomból egyszer orgazmust színlel, hanem az, hogy általában négyből négy hazudik az érzéseiről. Nem szex közben színlel tehát, hanem színlelés közben szexel.

Férfiak egész életutakat járnak be úgy, hogy tiniként romantikus hősszerelmest, fiatal férfiként szenvedélyes Don Juant, kicsit később odaadó és jófej apukát, szerető férjet, majd felelősségteljes, megbízható, ereje teljében lévő alfahímet domborítanak Oscar-gyanús vehemenciával.

Közben persze kamu az egész, és minimális önkontrollal, önismerettel nem rendelkező ösztönlények alapítanak újra és újra családot a "hupsz, ez most nem sikerült, majd legközelebb már biztos minden rendben lesz" nevezetű, immár több évtizede jól bejáratott mottó alapján.

Azt javaslom tehát, hogy  mi nők ne a színlelt orgazmusok miatt aggódjunk, hanem partnerként és anyaként igyekezzünk olyan férfiakat találni illetve nevelni, akik az önimádat lelki és fizikai megélésén kívül egyéb, összetettebb és kevésbé magától értetődő érzelmekre is képesek. Olyasmi performanszokra gondolok itt elsősorban, mint a tetteink, szavaink következményeinek felmérése, hosszú távú gondolkodás, elfogadás, empátia, türelem. Ha ezekből bármi teljesül, tőlem akár még be is csúszhat egy-két hamiskás Tarzan-üvöltés a lepedők között, főleg, ha a hörgő-tágító hatás egy szépen formált, izmos mellkas takarása mögött megy végbe.

Bastet

 

Forrás: NLC