Milyen masszőrt keres?

-

Mi a csuda az a csúszkásmasszázs?

2018-02-05

Tudom, nem leszek túl népszerű ezzel az írással, de egye fene!
Befizettem egy csúszkásmasszázsra, sok ezer magyar forintokat.
Sejtettem hogy milyen lesz, azt is hogy nekem nem az élvezetek csúcsa, de nagyon igazságtalan lennék ha úgy alkotnék véleményt erről az egyre népszerűbb masszázsfajtáról, hogy nem próbáltam ki.
Hát most túlvagyok rajta.

Volt velem már korábban olyan, hogy tisztességes, egészségügyi masszázsra neveztem be, békében és félálomban tehénkedtem a masszázspadon és egyszer csak arra riadtam, hogy a rozoga szerkezet ingoni kezd, az én elvirágzóban lévő és hízásnak indult, addig fehérköpenyes masszázsterapeutám - a falán oklevelek tömkelege! - mászik rám fölfele!
Ez még nem olyan nagy baj, de közben nyögdécsel az erőlködéstől, aztán ráül a fenekemre, lendületesen nekikezd a hátam gyöntölésének, később meg valami puha és hideg dolgot húzogat rajta. Hátrébb csúszik és azt az izét belelógatja a fenekembe is.
Hátrasandítok ilyenkor és nem kis rémülettel veszem észre, hogy a hölgy tőgye az.
Nem a melle, mert az csak volt valamikor, most már ráncos és randa, lógós, nyirkos és hideg és én haragszom, mert ilyet egyáltalán nem kértem és a hölgy mit képzel, hogy csak úgy a saját szakállára nekiáll velem cucizni.

Sokkal rosszabb, sőt, kifejezetten riasztó, visszataszító, amikor hanyatt állapotomban riadok erre, a rajtam masszázsterápiát végző hölgynek pedig van pofája a nyakamba szuszogni, az arcát odanyomja az enyémhez és én megérzem a büdös lehelletét!

Az ilyen helyzetekből szabadulás során két dolog motivál.
Hogy minél hamarabb, meg hogy meg ne sértsem szegényt.
Általában az első sikerül.

Most azonban a kíváncsiság feladatta velem a korábbi fenntartásokat és egy kifejezetten csinos, guszta leányzóhoz jelentkeztem be.
Csúszkamasszázsra.
Kedvesen fogadott, ami nem csoda, hisz nem csupán a megjelenésem lenyűgöző és a kisugárzásom páratlan, hanem a modorom is behízelgő, a masszőrlányok pedig a legtöbbször királynőnek érzik magukat a társaságomban.

A kecó sem nézett ki rosszul, elkezdtem magam jólérezni.
A biztonság kedvéért azért a cuccaimat nem hagytam szanaszéjjel, a fürdőben vetkeztem és összecsomagolva vittem a szentélybe a ruháimat a táskámmal együtt.
A masszőrhölgy kis tangabugyiban, azon pedig áttetsző bébidollban, mosolyogva várt a masszázspad mellett, amire felfeküdtem legott.

Tükörből figyelhettem, ahogy lerepül a bébidoll és a tanga is, a hajzat összefogódik egy kis hejre lófarokba, a leány pedig mint egy balerina, felsuhan a padra és otthonos mozdulattal ráül a combomra.
Jól összeolajozott engem és saját magát is, aztán ficánkolni kezdett rajtam.

Amikor a tekintetünk találkozott a tükörben, mindig rámmosolygott, hunyorított vagy kacsintott.
Ez jólesett, aranyos volt tőle.
A csúszkálása pedig kellemes.
Ez a kis ifjú test nem volt sem hideg, sem ráncos, sem visszataszító.
Kicsit olyan volt, mintha hatalmas heringek lennénk a konzervdobozban, de rosszul öltek meg minket és most még megy a ficánka, amíg lehet.
Volt a dolognak valami spéci koreográfiája is.
A leányzó a tekergés mellett azért nyújtott masszázst is, hol a térdével, hol a könyökével, hol az alkarjával, hol a popójával - hmmm, azok a húsos halmok! - hol pedig a feszes cicijével törölte végig azokat a testtájékaimat, amiket egy normál svédmasszázs során tenyérrel szokás.

Kimaradt felszólítás, hogy forduljak meg.
Ez itt egészen másképp esett.
Az én csodás masszőrhölgyem mellém feküdt, hozzámbújt, a térdével szétfeszítette a combjaimat és a combjával rendezgetni kezdte azt ami nekem van, neki nincs, közben ügyesen elérte, hogy az oldalamra forduljak. Végigsiklott rajtam oldalról, közben gondoskodott arról, hogy a mellecskéje a fülemhez, arcomhoz, a számhoz érjen, majd egyszerűen hanyattfordított.

Ízetlenkedésnek tartanám a további részletek nyilvánosságra hozatalát, az önkéntes jogvédők, a szobatudósok, az ingerszegénységben szenvedő moralisták kedvéért leszögezem, hogy szexuális aktusra nem került sor, tehát a leány nem pattant fel a meredező dákómra és nem is vette a szájába, hanem néhány nagyonügyes kézimunkás mozdulattal fejezte be, amit a csodás testével a röpke óra alatt megindított rajtam illetve bennem.

Miután végzett, még maradhatott volna egy kicsit, de nem maradt, hanem betakart egy lepedővel és iszkolt a fürdőbe. Én meg ahelyett hogy mennyei boldogság kapujának mintázatát csodáltam volna, azon kezdtem agyalni, hogy vajon egy nap hányszor kell lesikálnia magáról az a tömérdek olajat és vajon a lefolyó hogy bírja. Mert utána megyek én is és rajtam is tocsog egy fél liter.

Oké, ezek nem olyan emelkedett gondolatok ami egy ilyen óra végére valók, de mit csináljak, ez volt.

Szóval ilyen a csúszkásmasszázs.