Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés

az erotikusmasszazs.hu oldalon


1. Az erotikus masszázs egy hozzáértést igénylő masszázsfajta, nem tévesztendő össze sem a kufircolás előjátékával, sem a pénzért nyújtott szeretkezéssel.

2. Szerkesztőségünk azzal nem akar és nem is tud foglalkozni, hogy a hirdetők konkrétan milyen szolgáltatást nyújtanak a vendégeiknek.

3. Szerkesztőségünk csupán az oldalon közzétehető képek és leírások szabályozásával képes az erotikus masszázsnak álcázott prostitúció térhódítását lassítani.

4. Egy régi kínai mondás szerint egy kép többet mond ezer szónál, ezért nagyon fontos, hogy a hirdetésekben ne szerepeljenek szexuális együttlétre, aktusra, szeretkezésre utaló képek.

5. Nem vállaljuk a puncifotók közlését, illetve a szeretkezésre utaló, szétrakott lábú hölgyeket ábrázoló vagy a női nemi szervet hangsúlyozó, bugyiba nyúlkálós, illetve ennél durvább képeket.

6. Oldalainkon nincs helye kamufotónak, azaz olyan képnek, ami nem a hirdetőt ábrázolja. Amennyiben valakiről kiderül, hogy nem a saját képeivel hirdet, a továbbiakban más, az ilyesmit megengedő oldalakon jelenhet meg.

7. A képek közölhetőségéről az ügyeletes szerkesztő dönt és vitának helye nincs*.
Amennyiben valaki nem ért egyet a szerkesztő döntésével, úgy célszerű más, kevésbé igényes/válogatós/okostojás oldalakon hirdetni, van belőlük bőven!

8. A hirdetések feladhatók személyesen vagy mailben, a részleteket ITT találja.

 

 

 

  * azt tapasztaltuk, hogy akik szívesen vitáznak a vállalható képekről, azok a legtöbbször az aktfotó és a pornókép közötti igen markáns különbséggel sincsenek tisztában, finomabb distinkciókról nem is beszélve, amellett ők utóbb általában problémás szolgáltatónak bizonyulnak, mert számtalan panasz érkezik a vendégeiktől.
Épp ezért látszik célszerűnek a kellemetlenségeknek elejét venni.

Legyünk kevesebben, de csakis minőségi szolgáltatókkal jelenünk meg!