Milyen masszőrt keres?

-

A hirdető korosztálya

Harmincas

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Testalkat

Vékony

Hol fogad?

Saját lakás

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Földre helyezett matrac, tatami

Milyen masszázst tud?

tantrikus masszázs

RádayNiki

Budapest, IX. kerület

+3670-242-4926
Elérhető vagyok:

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

Kedves Érdeklődő!


Masszázzsal foglalkozom.
Masszázzsal, s mindazzal ami benne rejlik: az érintés művészetével.
Szívvel-lélekkel, szeretettel, szakértelemmel.
Az egész testedre, lényedre áthatólag.

Ennek szellemiségében várom az érdeklődőket erotikus/tantrikus masszázsos kikapcsolódásra és feltöltődésre nálam.

Tehát: akiknek az érdeklődése a masszázson belül leginkább csak magára a masszőrhölgyre, annak intim részeire (cici, punci), valamint már a telefonhívás során is a kölcsönösségre fókuszálódik, annak az én masszázsomat nem ajánlom! Köszönöm megértésed!

Közel 5 évnyi külföldi körutam után ismét elérhető vagyok Budapesten. Ausztria, Németország, Svájc számos masszázs-szalonjában jártam illetve dolgoztam is. Különféle masszázs kurzusokat is elvégeztem, de igen sok tapasztalatot köszönhetek már a tantra világában a Vendégeimnek is. Összerakva az elmúlt bő 10 év legjobb ismereteit, szeretném itthon is megmutatni egyedülálló masszázs-tudásomat!EROTIKUS MASSZÁZS programomban

(30-45-60perc) a cél az izmokban és a testedben lévő feszültségek oldása. Azoknak ajánlom, akik viszonylag rendszeresen szeretnének járni. Alapvetően masszázsasztalon nyújtom s a fehérnemű végig fent marad.


TANTRIKUS MASSZÁZS programom

(90-120perc) is tartalmaz az izmokra ható fogásokat, azonban a hangsúly a lassúbb, érzékibb érintések felé terelődik. Belső tudatos figyeléseddel megtapasztalhatod a szeretet energiájának vágyfokozó, bizsergető áramlását az orgazmushoz vezető úton. Mivel igen mély, lélekre ható is tud lenni ez az érintés, inkább alkalomszerűnek ajánlom. Ezt matracon végzem s a kendő rólam is lekerül.
A masszázs-időtartamokban a nettó időt tüntettem fel; a beszélgetés, zuhanyozás, öltözés ideje még növelik a nálam tartózkodásodat.


Ráhangolódásodat válogatott érzéki zene; tantrikus félhomály, gyertyafény is segíti. A masszázshoz meleg, illatmentes olajat használok. Mértékkel.

Tisztelet, odafigyelés, tapasztalat. Immáron már 15 éve! 

BEJELENTKEZÉS: tantrikus programra 1-2 nappal előre, s ha nem érsz el küldjél SMS-t, mikor jönnél vagy hogy mikor hívhatsz.

HELYSZÍN: kifejezetten e célra szépen berendezett; masszázsasztallal és a tantrikus szentélyben matraccal felszerelt Ráday utcai (IX. ker.) lakás. (Ott a sűrűjében, a Mátyás utcánál, de közel a Kálvin térhez)

PARKOLÁS: környező utcákban, avagy 300m-re a Markusovszky téren /Üllői út 27./ van egy elkerített, fizetős parkoló.

Én igen nagy gondot fordítok a tisztaságra és a diszkrécióra.
Ez utóbbi azt is jelenti, hogy SENKIT NEM HÍVOK VISSZA, S NEM IS CSÖRGETEK MEG! 

Várlak szeretettel,
Namasté:
Niki

ŐKET IS NÉZZE MEG