Milyen masszőrt keres?

-

A hirdető korosztálya

Negyvenes

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Testalkat

Csinos

Hol fogad?

Bérlakás, egyedül

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Földre helyezett matrac, tatami

Milyen masszázst tud?

érzéki masszázs

lingam masszázs

tantrikus masszázs

RádayNiki

Budapest, IX. kerület

+3670-242-4926
Elérhető vagyok:

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

Kedves (leendő) Vendégeim!

Masszázzsal foglalkozom. Masszázzsal, s ami benne rejlik: az érintéssel.

Szeretem ezt a munkát. Egy művészet - a maga nemében - jól csinálni. Szívvel-lélekkel, szeretettel, odafigyeléssel!

 

Ennek szellemiségében várom az érdeklődőket erotikus/tantrikus masszázsos kikapcsolódásra és feltöltődésre nálam!

 

Közel 5 évnyi külföldi körutam után ismét elérhető vagyok Budapesten. Számos masszázs-szalonban jártam/dolgoztam Ausztriában, Németországban illetve Svájcban. Különféle masszázs kurzusokat is elvégeztem, de igen sok tapasztalatot köszönhetek már a Vendégeimnek is illetve rajtuk keresztül. Összerakva az elmúlt bő 10 év legjobb ismereteit, szeretném itthon is megmutatni egyedülálló masszázs-szolgáltatásomat!

 

Erotikus masszázs programomban (30-45-60perc) a cél az izmokban és a testedben lévő feszültségek oldása. Azoknak ajánlom, akik viszonylag rendszeresen szeretnének jönni.

Tantrikus masszázs programom (90-120perc) is tartalmaz az izmokra ható fogásokat, azonban a hangsúly a lassúbb, érzékibb érintések felé terelődik. Belső tudatos figyeléseddel megtapasztalhatod a szeretet energiájának vágyfokozó, bizsergető áramlását az orgazmushoz vezető úton… Mivel igen mély, lélekre ható is tud lenni ez az érintés, inkább alkalomszerűnek ajánlom.

A masszázs-időtartamokban a netto időt tüntettem fel; a beszélgetés, zuhanyozás, öltözés ideje még ehhez jön.

 

Figyelem! Akiknek az érdeklődése a masszázson belül leginkább csak magára a masszőrhölgyre, annak intim részeire, valamint már a telefonhívás során is a kölcsönösségre fókuszálódik, annak az én masszázsomat nem ajánlom! Köszönöm megértésed!

 

Ráhangolódásodat  válogatott érzéki zene; tantrikus félhomály, gyertyafény is segíti. A masszázshoz meleg, illatmentes olajat használok. Mértékkel.

Szeretet, tisztelet, odafigyelés, tapasztalat. 

BEJELENTKEZÉS:  tantrikus programra 1-2 nappal előre, s ha nem veszem fel, küldhetsz üzenetet, pl. mikor szeretnél jönni, mennyi időre. Üzenetben elérhető vagyok Viberen, WhatsApp-on is. (De nem minden üzenet-tartalomra reagálok!)


HELYSZÍN: kifejezetten e célra szépen berendezett; masszázsasztallal és a tantrikus szentélyben matraccal felszerelt Ráday utcai (IX. ker.) lakás. (Ott a sűrűjében, a Mátyás utcánál, de közel a Kálvin térhez)
PARKOLÁS: környező utcákban, avagy 300m-re a Markusovszky téren /Üllői út 27./ van egy elkerített, fizetős parkoló.

Én igen nagy gondot fordítok a tisztaságra és a diszkrécióra. Ez utóbbi azt is jelenti, hogy SENKIT NEM HÍVOK VISSZA, S NEM IS CSÖRGETEK MEG! 

Szeretettel, Namasté:
Niki

ŐKET IS NÉZZE MEG